Book Haul | April 2018 ♥

De maanden vliegen voorbij! De eerste vier maanden zijn al weer om! Ik las in april 10 boeken en ben daar heel blij mee! Er werden er 10 nieuw aan mijn bieb toegevoegd, balans ♥ Kijk je mee naar de Book haul April 2018?

Sommige van de boeken die ik krijg/koop heb ik soms ook al gelezen en gerecenseerd, in dat geval is de titel roze gekleurd en kun je er op klikken om mijn recensie te lezen! Helaas wat minder foto’s deze ronde! Maar natuurlijk vind je wel eigen foto’s bij de recensies!

Ik las de volgende boeken ♥

Een bijna definitieve lijst van nachtmerries – Sutherland, Krystal
Allesbehalve oké – Steven, Laura
Het appartement – Grey, S.L.
Op het Spel (Rusk University, #1) – Carmack, Cora
The eye – Schungel, Cornelie
Nooit meer – Hoover, Colleen
Hazels Pentakel – Jongbloed, Marte
Fataal spel – Thijssen, Chinouk
Midnight Sun – Cook, Trish
Mijn versie van jou – Lauren, Christina

Book Haul | Ik kocht de volgende juweeltjes ♥

Het appartement – Grey, S.L.
Het probleem met Voor Altijd – Armentrout, Jennifer L.
Alles voor jou – Moriarty, Liane

Book Haul | Ik kreeg de volgende juweeltjes van hele lieve auteurs/uitgevers ♥

Sea Breeze – Als een herinnering – Glines, Abbi
Een bijna definitieve lijst van nachtmerries – Sutherland, Krystal
Fandom – Day, Anna
Allesbehalve oké – Steven, Laura
The Fates Divide (Carve the Mark, #2) – Roth, Veronica
Fataal spel – Thijssen, Chinouk
Hazels Pentakel – Jongbloed, Marte

Fairyloot | Whimsical Journeys

Deze maand kwam de Fairyloot helaas nog niet aan waardoor hij dus meegerekend word met de mei book haul!

Hoeveel boeken las jij en hoeveel kocht/kreeg jij er?

Met de boekjes uit deze haul is het aantal fysieke boeken in mijn privé bieb nu op 671 aangekomen ♥

Hoeveel boekjes heb jij in je kasten staan? Let me know down below!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 comments

 1. Ik kocht in april 4 boeken, Zwartspreuk van Claudia Gray, Misadventures with the Boss, Eeuwige Leven van Gena Showalter en Misadventures with a Rookie. Verder won ik Bloed en Beenderen en Midnight Sun (met goodies). En kwam mijn bestelling binnen die ik bij Rebecca Yarros had besteld binnen, Point of Origin en ik kreeg van haar Onbereikbaar en goodies!!!

  Verder las ik 11,5 boek
  Tempt me by Mia Ford
  Alice and her Hatter by KB Winters en Evie Monroe
  Lost Without You by Tracie Douglas
  Lost in the Shadows by Tracie Douglas
  Saving her by Mia Ford
  Damage by Jennifer Vester
  The Promposal by Sariah Wilson
  Misadventures with the Boss by Kendall Ryan
  Misadventures of a Valedictorian by M.F. Wild and Mia Michelle
  Misadventures with my Roommate by Elisabeth Hayley
  Misadventures with a Rookie by Toni Aleo
  En de helft van Misadventures of a Backup Bride by Shayla Black

 2. superleuk om te lezen, ik ben nieuw op je site en vind het zo leuk, ik ben nu alle posts aan het teruglezen (hoewel het me waarschijnlijk de hele avond kost…)

  1. Welkom in Wonderland ♥ haha ik denk dat als je alle posts terug wilt lezen je wel wat langer bezig bent 🙂 ik blog immers al 3,5 jaar! Maar blijf vooral lekker lezen en reacties vind ik altijd heel erg leuk ♥

 3. Binnenkort ga ik toch echt nog eens mijn boeken-databank moeten natellen zodat ik jouw vraag kan beantwoorden. Alleen staan strips en kookboeken daar niet bij dus ik ga er echt eens werk van moeten maken. Alles samen zullen het er nog steeds in de 700 zijn denk ik.