Book Haul | Augustus 2018 ♥
Mensen!!! Morgen is de R weer in de maand! Het word al weer vroeger koud en dus kruipen we al gauw weer weg met boeken onder dekentjes! Kijk je mee wat ik augustus nog vergaarde?

Sommige van de boeken die ik krijg/koop heb ik soms ook al gelezen en gerecenseerd, in dat geval is de titel roze gekleurd en kun je er op klikken om mijn recensie te lezen!

Het lezen ging zoals verwacht ietsje minder in de vakantie maand! Toch las ik nog 8 boekjes weg en kwamen er 12 binnen!

Ik las de volgende boeken ♥

Bali – Dijk, Kiki van

Wilder (The Renegades, #1) Yarros, Rebecca

Neverworld Wake – Pessl, Marisha

De buren van nr. 9 – Everett, Felicity

Zijn herinneringen (Sweet, #2) – Glines, Abbi

Onyx (Lux, #2) – Armentrout, Jennifer L. 

Bram en de Orde van Avalon – Reefs, Michael

Verblind door hem – Haagmans, Tamara

Book Haul | Ik kocht de volgende juweeltjes ♥

Verblind door hem – Haagmans, Tamara

Welcome to the Dark House (Dark House, #1) – Stolarz, Laurie Faria

Return to the Dark House (Dark House, #2) – Stolarz, Laurie Faria

Dollhouse (Dark Carousel #1) – Allyn, Anya

PAPER DOLLS: A Supernatural Horror (Dark Carousel Book 2) – Allyn, Anya

Bali – Dijk, Kiki van

Wilder (The Renegades, #1) – Yarros, Rebecca

Midnight Jewel (The Glittering Court, #2) – Mead, Richelle

Neverworld Wake – Pessl, Marisha

Zijn herinneringen (Sweet, #2) – Glines, Abbi

Onyx (Lux, #2) – Armentrout, Jennifer L.

   

Fairyloot

These Rebel Waves (Stream Raiders, #1) – Raasch, Sara

Hoeveel boeken las jij en hoeveel kocht/kreeg jij er?

Met de boekjes uit deze haul is het aantal fysieke boeken in mijn privé bieb nu op 714 aangekomen ♥

Hoeveel boekjes heb jij in je kasten staan? Let me know down below!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 comments

  1. Ik las 17 boeken wat mijn reading challenge op 117/150 bracht. En ik kocht 26 boeken (14 van de kringloop), ik kreeg mijn Fairyloot binnen, won er 3 en kreeg nog een heleboel Fearstreet en kippenvel boeken van een hele goede vriendin. Wat mijn bibliotheek aantal op 1110

  2. Mooie stapel! These Rebel Waves ziet er zo goed uit met de sprayed edges! Ik heb er deze maand iets van 10 gehaald, waarvan het merendeel van de Action is haha en de rest niet voor de volle prijs!

  3. Wauw, wat heb je veel mooie boeken ontvangen en gelezen! Ik heb 21 boeken gelezen in augustus en ik heb er ook een heel aantal gekocht, maar ik heb ook een aantal boeken weggegeven en verkocht (vanwege de ruimte, haha)

    1. Ja dat ruimtegebrek is en welbekend probleem! Ik heb onlangs ook nog allemaal boeken uit mijn eigen ‘bieb’ gehaald en in een andere kast op mijn slaapkamer gezet! 21 boeken gelezen is echt een heerlijke hoeveelheid!

  4. In augustus mocht ik vijf boeken aan mijn collectie toevoegen en las ik negen boeken. Mijn huidige totaal aantal weet ik niet uit het hoofd. Dat zou ik nog eens moeten bereken. Ik weet wel dat er nog 156 ongelezen exemplaren op me staan te wachten.