Book Haul | Augustus & September 2021

Maanden waarin ik dacht dat ik zo veel zou lezen! Zou het me gelukt zijn om mijn tbr omlaag te krijgen of is hij juist gegroeid? Kom je mee gluren wat ik gelezen kreeg en wat er nieuw binnen kwam in Wonderland?

Sommige van de boeken die ik krijg/koop heb ik soms ook al gelezen en gerecenseerd, in dat geval kun je op de dik gedrukte titel klikken en je kunt ze lezen!

De cijfertjes deze maand!

Geïnspireerd door Zwartraafje haar wrap:

Goodreads: 59/75

De challenge begint mijn waardeloze leesvibes te voelen! Ik sta nog maar 1 boek voor op schema ipv de 10 en voel een beetje stress omdat sommige recensie exemplaren minder snel besproken worden als normaal!

Het is echter allemaal wat zwaarder qua revalidatie dan gedacht dus ik heb goede hoop dat de uitgeverijen en auteurs er wel begrip voor hebben!

Juni Juli Augustus September
Gelezen boeken: 4 5 3 3
Aantal eigen boeken: 1 3
Aantal recensieboeken: 3 2 3 3
Pagina’s: 1.585 1.231 1.020 992

Ik las de volgende juweeltjes ♥

Augustus

Sla je slag (The Brentwood Boys, #3) – Quinn, Meghan
De erfenis van Darius (De Bieb-bende, #10) – Reefs, Michael
Vuurspuwen – Cazemier, Caja

September

Water – Black, Holly
Romcomnibus: Zomer – Jonkman, Lisette
Heartstopper: Nick en Charlie ontmoeten elkaar (Heartstopper, #1) – Oseman, Alice

Ik kocht de volgende (e)(luister)boeken ♥

September

The Woods Are Always Watching – Perkins, Stephanie
Kill Creek – Thomas, Scott

Ik kreeg de volgende digitale/papieren juweeltjes als recensie exemplaren ♥

Augustus

Water – Black, Holly
Vuurspuwen – Cazemier, Caja

September

Uit bloed en as (Blood and Ash, #1) – Armentrout, Jennifer L.
Heartstopper: Nick en Charlie ontmoeten elkaar (Heartstopper, #1) – Oseman, Alice

Boekrecensies Augustus en September ♥

In de Wonder Bieb ♥

Met de boekjes uit deze haul en sommige boekjes die ik wegdeed is het aantal fysieke boeken in mijn Wonderland bieb nu op 990 juweeltjes aangekomen!

Hoeveel boeken las jij en hoeveel kocht/kreeg jij er?

Let me know down below, kletsen is gezellig!

Sommige boeken kwamen als een verrassing* binnen en ik weet dus niet of je deze recensie hier binnenkort zult vinden. Zoals vermeld in mijn disclaimer krijgen niet aangevraagde boeken geen voorrang.

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Ik zou het heel erg vinden mocht men daar geen begrip voor hebben. Mijn geheugen is zo’n zeef dat ik zelfs niet meer weet hoeveel boeken er vorige maand bijkwamen of gelezen werden. Ik kan je wel alvast zeggen dat ik ondanks het minder lezen deze maand wel een aantal boeken gekocht heb. Misschien geen logische redenering maar misschien helpen meer nieuwe boeken wel om meer te lezen. Ik kan het alleszins eens proberen hé.

    1. Er lijkt altijd een excuus te zijn om boeken te kopen is het niet ik zelf doe daar de laatste tijd wel rustig mee maar dat kan ook komen omdat ik het online shoppen niet zo leuk vind. De boekhandel in is een stuk gevaarlijker voor mij dan online shoppen haha! Hier gaat het lezen net als bij jou nog steeds op zo’n laag pitje. Een energie en concentratie spreuk zouden nu wel handig zijn!