Book Haul | December 2020

En de eerste week van 2021 zit er al weer op als jij dit leest! De een na laatste dag van december tik ik deze laatste book haul van 2020. Wat een raar jaar was het! Gelukkig las ik in december wel weer wat meer en kwam er ook weer zat moois binnen! Kijk je mee?

Sommige van de boeken die ik krijg/koop heb ik soms ook al gelezen en gerecenseerd, in dat geval kun je op de dik gedrukte titel klikken en je kunt ze lezen!

De cijfertjes deze maand!

Geïnspireerd door Zwartraafje haar wrap:

Goodreads: 67/75

Zoals je dus ziet heb ik helaas mijn challenge niet gehaald! Maar heel eerlijk zit ik daar ook niet heel erg mee. 2020 was een ontzettend vreemd jaar waarin het vaker bergafwaarts met me ging dan opwaarts en dus vind ik het nog heel wat dat ik dit jaar 67 boeken heb gelezen!

2021 is een nieuwe ronde met nieuwe kansen, ik zet de challenge voor dat jaar gewoon weer op 75 boeken! Voorgaande jaren las ik tussen de 100 en 130 boeken en ik denk dat dat fantastisch was maar te veel op mijn bordje! Ik merk dat ik de laatste tijd liever een beetje meer afwissel om het lezen echt ontspanning te laten blijven. En zolang ik minimaal een boek per week blijf lezen en/of mijn aangevraagde recensie exemplaren binnen een maand heb gerecenseerd ben ik meer dan tevreden!

Ik ben wel heel erg blij met het gelezen aantal boeken deze maand, in januari dit jaar las ik 11 boeken en de rest van het hele jaar las ik rond de 4 a 5 boeken in een maand! Deze maand las ik er dus 9 en dat voelt wel weer heel erg fijn.

Sept Okt Nov Dec
Gelezen boeken: 4 7 5 9
Aantal eigen boeken: 1 0 0 3
Aantal recensieboeken: 3 7 5 6
Pagina’s: 1.627 1.843 1.576 2.413

Ik las de volgende boeken ♥

Malorie (Bird Box, #2) -Malerman, Josh
Perfecte resten (D.I. Callanach, #1) – Fields, Helen Sarah
Geheime begeerte (Bobbi’S Bedtime Stories, #8) – Minden, Inka Loreen
Hun spel (Sweet, #4) – Glines, Abbi
When It’s Real – Watt, Erin
Deze Kerst – Beck, J.L.
Dickens’ Kerstverhaal – Leene, Merel
De kerstborrel – Hill, Hannah 
Verliefd (Tussen de sterren #1) – Todd, Anna 

Ik kocht de volgende papieren juweeltjes ♥

De Heerschappij van de Maskers (An Ember in the Ashes #1) – Tahir, Sabaa
Ik had dit boek al eerder gekocht, helaas vond iemand dat dit boek tijdens mijn vakantie vorig jaar wel geleend kon worden. Daarna verhuisden ze en je raadt het al, mijn boek is kwijt…
Deze Kerst – Beck, J.L.
Bear (King serie #4) – Frazier, T.M.
Thia (King Serie #3) – Frazier, T.M.
De kerstborrel – Hill, Hannah

Ik kocht het volgende elektronische juweeltje ♥

Geheime begeerte (Bobbi’S Bedtime Stories, #8) – Minden, Inka Loreen

Ik kreeg de volgende papieren juweeltjes in mijn Secret Santa Swap ♥

Fout (Fout, #1) – Aston, Jana
Asher – Reynolds, Aurora Rose

Ik kreeg de volgende papieren juweeltjes als recensie exemplaren ♥

De Ex – Moriarty, Nicola
Niemand behalve jij – Rissi, Anica Mrose
Familie liegt nooit – McManus, Karen
Mijn berichtje aan jou – Rice, Luanne

Boekrecensies December ♥

Hoeveel boeken las jij en hoeveel kocht/kreeg jij er?

Met de boekjes uit deze haul en sommige boekjes die ik wegdeed is het aantal fysieke boeken in mijn Wonderland bieb nu op 949 juweeltjes aangekomen

Hoeveel boekjes heb jij nieuw in je kast staan? Wat vind jij het tofste boek dat jij of ik kocht/kreeg afgelopen maand?

Let me know down below, kletsen is gezellig!

Sommige boeken kwamen als een verrassing binnen en ik weet dus niet of je deze recensie hier binnenkort zult vinden. Zoals vermeld in mijn disclaimer krijgen niet aangevraagde boeken geen voorrang.

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment

  1. Huh, als je iemands boek leent en het vervolgens kwijt doet dan koop je toch een nieuw exemplaar voor die persoon. Mijn lieve buurvrouw heeft zelfs ooit een nieuw exemplaar voor me gekocht omdat er volgens haar wat zonnecrème was opgekomen terwijl ik daar echt niets van kon zien. Welke boeken ik in december las en aan mijn collectie toevoegde heb je waarschijnlijk al gezien. Maar ik kan je wel alvast laten weten hoe het er deze maand voor staat. Ik ben nu in het vijfde boek bezig en mocht tot nu toe 2 recensieboeken ontvangen. Ondertussen ben ik ook aan het wachten op drie boeken die ik besteld heb.