Book Haul | Februari 2018 ♥

Wanneer je te druk bent is er zonder dat je het in de gaten hebt zo een maand voorbij! Helaas las ik daardoor ook maar 7 boeken, en werden er ook 7 nieuw aan mijn bieb toegevoegd ♥ Kijk je mee naar de Book haul Februari 2018?

Sommige van de boeken die ik krijg/koop heb ik soms ook al gelezen en gerecenseerd, in dat geval is de titel dik gedrukt en kun je er op klikken om mijn recensie te lezen! De foto’s kun je aanklikken om te vergroten!

Ik las de volgende boeken ♥

In het diepe – Estelle Maskame

De slapende prins – Melinda Salisbury

Voor ik je loslaat – Marieke Nijkamp

Leeuwenhart (De Laatste Wachter #4) – Lowe, Alexandra Penrhyn

Wish you were here – Vlieger, Evelien De

Niets om het lijf – Kock, Kaat De

Verdrinken – Slegers, Marlies

Book Haul | Ik kocht de volgende juweeltjes ♥

Verdrinken – Slegers, Marlies

Fairyloot | Talk Faerie To Me

Hazelwoud – Albert, Melissa

Book Haul | Ik kreeg de volgende juweeltjes van hele lieve auteurs/uitgevers ♥

Vogelvrij (Spellslinger, #1) – Castell, Sebastien de

Toren van de dageraad (De glazen troon, #6) – Maas, Sarah J.

Leeuwenhart (De Laatste Wachter #4) – Lowe, Alexandra Penrhyn

Niets om het lijf – Kock, Kaat De

Book Haul | Overige ♥

Dit boek kreeg ik van medeblogger Willemijn! Super lief!

Wish you were here – Vlieger, Evelien De

Ik ben ook heel benieuwd naar jouw aantallen!

Hoeveel boeken las jij en hoeveel kocht/kreeg jij er?

Met de boekjes uit deze haul is het aantal fysieke boeken in mijn privé bieb nu op 652 aangekomen ♥

Hoeveel boekjes heb jij in je kasten staan?

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 comments

  1. Ik las afgelopen maand 20 boeken. Ik kocht 6 boeken. De gave van de Selkie trilogie van Mara Li, Hart van Glas van Miranda Peters, Onzuiver van Sarah Dalton en Misadventures of a College Girl van Lauren Rowe. Daarnaast kreeg ik 2 boeken van mijn Secret Valentine namelijk Foreplay en Wild van Sophie Jordan. Verder won ik een Goodreads giveaway: Sienna McKnight van R.K. Syrus.
    Ik won nog 1 boek: Hartslag van Gail McHugh.
    Dit heeft heeft mijn totaal op 1006 boeken in mijn kast gebracht. Verder had ik ook nog wat ebooks gewonnen en gekregen.

  2. In februari was ik heel braaf wat nieuwe aanwinsten betreft maar daar komt deze maand verandering in. BInnenkort moet ik mijn boekenbestand nog eens nakijken en aanvullen dan kan ik meteen ook die laatste vraag beantwoorden want het totale aantal boeken weet ik niet exact uit het hoofd.
    zwartraafje onlangs geplaatst…Van 10 naar 1My Profile