Book Haul | Juli 2020

Wat een warmte mensen! Ik tik deze zeer late book haul op een te hete avond/nacht! Heel veel zinnigs als opening kan ik met mijn #meltedbrain niet bedenken dus kom maar gewoon gluren wat ik las/kocht in juli, is leuk ♥

Sommige van de boeken die ik krijg/koop heb ik soms ook al gelezen en gerecenseerd, in dat geval kun je ze helemaal onderin de haul zien staan bij recensie van de maand, even klikken en je kunt ze lezen!

Ik kreeg/kocht 19 boeken en las er 5! Maar wanneer jij dit leest heb ik vakantie en dus hoop ik een beetje bij te lezen!

De cijfertjes deze maanden!

Geïnspireerd door Zwartraafje haar wrap:

Goodreads: 36/75 ik loop er op dit moment 10 achter helaas! Ik hoop dat echt goed te maken de komende tijd!

Gelezen boeken: 5
Aantal eigen boeken: 1
Aantal recensieboeken: 4

Pagina’s: 1.382

Ik las de volgende boeken ♥

Onbegrensde liefde (Onbreekbaar #2) – Jonkman, Lisette
Het geheim (Briar U, #2) – Kennedy, Elle
De Jacht (Briar U, #1) – Kennedy, Elle 
Storm in mijn gedachten – Poot, Emma
Plankenkoorts – Haagmans, Tamara

Ik kreeg de volgende papieren juweeltjes als recensie exemplaren ♥

Perfecte resten (D.I. Callanach, #1) – Fields, Helen Sarah
Het geheim (Briar U, #2) – Kennedy, Elle
De scherven – Giles, Amy
Dit is ons verhaal – Elston, Ashley
Bevrijd (Jinxed, #2) – McCulloch, Amy
Storm in mijn gedachten – Poot, Emma
Onbegrensde liefde (Onbreekbaar #2) -Jonkman, Lisette

Ik kreeg het volgende elektronische juweeltje als recensie exemplaar ♥

Koud als sneeuw (The Forest of Good and Evil, #1) – Showalter, Gena*

Helaas had ik aangegeven geen e-reader meer in mijn bezit te hebben en van lezen op mijn telefoon krijg ik helaas echt migraine. Wellicht dat ik tijdens het rijden hem kan laten voorlezen door mijn telefoon als ik weer lange ritten moet maken na de vakantie.

Ik kocht de volgende papieren juweeltjes in juni ♥

Iene Miene Mutte – Arlidge, M.J.
Klein klein kleutertje (Helen Grace, #7) – Arlidge, M.J.
Wie niet weg is – Arlidge, M.J.
Naar bed, naar bed (Helen Grace #5) – Arlidge, M.J.
Kom je spelen? – Arlidge, M.J.
In de maneschijn (Helen Grace #8) – Arlidge, M.J.
Nog lange niet (Helen Grace, #9) – Arlidge, M.J.
De Jacht (Briar U, #1) – Kennedy, Elle
Piep zei de muis (Helen Grace #2) – Arlidge, M.J.
Klikspaan – Arlidge, M.J.
Pluk een roos (Helen Grace #3) – Arlidge, M.J.

Boekrecensies juli

Hoeveel boeken las jij en hoeveel kocht/kreeg jij er?

Met de boekjes uit deze haul en sommige boekjes die ik wegdeed is het aantal fysieke boeken in mijn Wonderland bieb nu op 907 juweeltjes aangekomen

Hoeveel boekjes heb jij nieuw in je kast staan? Wat vind jij het tofste boek dat jij of ik kocht/kreeg afgelopen maand?

Let me know down below, kletsen is gezellig!

*Kwam als een verrassing binnen en ik weet dus niet of je deze recensie hier binnenkort zult vinden. Zoals vermeld in mijn disclaimer krijgen ongevraagde boeken geen voorrang.

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment

  1. Wauw, zoveel recensieboeken. Jij weet wat te lezen de komende weken. In juli mocht ik dankzij mijn verjaardag veel boeken toevoegen aan mijn collectie. Ik deed er zelfs nog een schepje bovenop door er zelf ook enkele te bestellen. Deze maand heb ik dan weer geen enkel nieuw boek gekocht. Al heb ik wel twee recensie-exemplaren mogen ontvangen. Ik weet wel dat ik ook online boeken kan bestellen maar ik mis het om in een boekhandel op verkenning te gaan en daar wat rond te snuisteren. Mijn tbr vindt dat niet zo erg want nu krijgt die de kans om wat te zakken.