Book Haul | Juli 2021

Een ultiem dieptepunt in mijn lees statistieken…. Nog nooit eerder las ik zo weinig en dat heeft natuurlijk een reden! Maar goed, blij word ik er niet van wanneer ik dan een haul aan het tikken ben! Kom je mee gluren wat ik gelezen kreeg en wat er nieuw binnen kwam in Wonderland?

Sommige van de boeken die ik krijg/koop heb ik soms ook al gelezen en gerecenseerd, in dat geval kun je op de dik gedrukte titel klikken en je kunt ze lezen!

De cijfertjes deze maand!

Geïnspireerd door Zwartraafje haar wrap:

Goodreads: 53/75

De challenge gaat prima zo! Ik lig op dit moment, ondanks de slechte maanden die ik nu heb, nog steeds voor op schema en voel enkel nog een beetje stress omdat sommige recensie exemplaren minder snel besproken worden als normaal!

Het is echter onverwachts allemaal achteruit gegaan met de gezondheid dus ik heb goede hoop dat de uitgeverijen en auteurs er wel begrip voor hebben!

En als ik straks niks anders kan dan stil zitten en liggen zal ik vast weer een inhaalslagje maken met die ongelezen boekstapels in mijn kasten!

April Mei Juni Juli
Gelezen boeken: 5 10 4 5
Aantal eigen boeken: 3 7 1 3
Aantal recensieboeken: 2 3 3 2
Pagina’s: 1.426 2.706 1.585 1.231

Ik las de volgende juweeltjes ♥

De laatste halte – McQuiston, Casey
Het Poppenhuis – Alexander, K.R.
Met een beetje geluk – Haagmans, Tamara
De laatste uren van Josephine Donkers – Bakhuis, Daniëlle
Sex/Life – Easton, B.B.

Ik kocht de volgende (e)(luister)boeken ♥

Sex/Life – Easton, B.B.
De laatste uren van Josephine Donkers – Bakhuis, Daniëlle
Het Poppenhuis – Alexander, K.R.

Ik kreeg de volgende digitale/papieren juweeltjes als recensie exemplaren ♥

Romcomnibus: Zomer – Jonkman, Lisette *
Sla je slag (The Brentwood Boys, #3) – Quinn, Meghan

Boekrecensies Juli ♥

In de Wonder Bieb ♥

Met de boekjes uit deze haul en sommige boekjes die ik wegdeed is het aantal fysieke boeken in mijn Wonderland bieb nu op 985 juweeltjes aangekomen!

Hoeveel boeken las jij en hoeveel kocht/kreeg jij er?

Let me know down below, kletsen is gezellig!

Sommige boeken kwamen als een verrassing* binnen en ik weet dus niet of je deze recensie hier binnenkort zult vinden. Zoals vermeld in mijn disclaimer krijgen niet aangevraagde boeken geen voorrang.

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Is even gaan spieken vermits mijn geheugen totaal niet wil meewerken … zelf kocht ik geen enkel boek maar ik kreeg wel drie recensie-exemplaren toegestuurd en kreeg 7 boeken cadeau op mijn verjaardag. Ondertussen kreeg ik ook nog een cadeaubon als vertraagd cadeau dus binnenkort ga ik eens kijken waar ik die voor wil omruilen. Ik las zes boeken (goed voor 2237 bladzijden) en een massa fanfics (goed voor 4331p.). Echt, als ik die fanfics kon inruilen voor fysieke boeken zou mijn tbr een pak sneller dalen maar jammer genoeg gaan boeken nog steeds minder vlot.