Book Haul | Juni 2020

En toen was het eerste half jaar van 2020 voorbij! Ik hoop dat de tweede helft op alle fronten beter word! Kijk je mee naar wat ik las en nieuw binnen kreeg deze afgelopen maand?

Sommige van de boeken die ik krijg/koop heb ik soms ook al gelezen en gerecenseerd, in dat geval kun je ze helemaal onderin de haul zien staan bij recensie van de maand, even klikken en je kunt ze lezen!

Ik kreeg zeven boeken binnen en las er 4! Ontzettend balen dus. Gelukkig komt er nu een ietwat rustiger periode aan, duimen dat het lezen weer terug op mijn oude peil komt!

De cijfertjes deze maanden!

Geïnspireerd door Zwartraafje haar wrap:

Goodreads: 29/75 ik loop er op dit moment 8 achter helaas!

Gelezen boeken: 4
Aantal eigen boeken: 0
Aantal recensieboeken: 4

Pagina’s: 1.207

Ik las de volgende boeken ♥

Rood, Wit & Koningsblauw – McQuiston, Casey
Zullen we het liefde noemen – Bergen, Tine 
Alice (Marieke) in Tinderland – Visser, Marieke
Mr. Stone (Mr. Serie, #1) – Lucassen, Lis 

Ik kreeg de volgende papieren juweeltjes als recensie exemplaren ♥

Plankenkoorts, Haagmans – Tamara
Alex M. en de Boeken van de Nacht – White, J.A. *
Rood, Wit & Koningsblauw – McQuiston, Casey
Ik pleit voor jou! – Vos, Marijke *
Zullen we het liefde noemen – Bergen, Tine
Alice (Marieke) in Tinderland – Visser, Marieke

Ik kreeg het volgende elektronische juweeltje als recensie exemplaar ♥

Gezien mijn e-reader gesneuveld is zal deze recensie langer op zich laten wachten dan gehoopt. Lezen op mijn telefoon is helaas niet te doen in verband met het triggeren van migraine.

Koud als sneeuw (The Forest of Good and Evil, #1), Showalter, Gena

Ik kocht de volgende papieren juweeltjes in juni ♥

Helaas kocht ik geen nieuwe boekjes deze maand omdat mijn allerbeste nieuwe vriend, Mr. de Vaatwasser kapot ging. Ik was pas net aan hem gewend geraakt en ik moest dus ook echt wel meteen een nieuwe relatie aangaan. Mijn nieuwe Mr. is echter wel een gold digger waardoor mijn budget voor boeken eventjes in het rood is komen te staan!

Boekrecensies juni

Hoeveel boeken las jij en hoeveel kocht/kreeg jij er?

Met de boekjes uit deze haul en sommige boekjes die ik wegdeed is het aantal fysieke boeken in mijn Wonderland bieb nu op 884 juweeltjes aangekomen

Hoeveel boekjes heb jij nieuw in je kast staan? Wat vind jij het tofste boek dat jij of ik kocht/kreeg afgelopen maand?

Let me know down below, kletsen is gezellig!

*Kwam als een verrassing binnen en ik weet dus niet of je deze recensie hier binnenkort zult vinden. Zoals vermeld in mijn disclaimer krijgen ongevraagde boeken geen voorrang.

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments

  1. Oh ik zou ook niet zonder Mr Vaatwasser kunnen! Haha en ik las er eentje – Ik pleit voor jou! En kreeg meerdere boeken binnen waaronder Timur van Gaby Rasters (heel benieuwd naar!) en liefde is voor losers! En nog een aantal meer ❤️ Hopelijk kom ik snel weer aan lezen toe….

  2. Oh, zo stom van die vaatwasser. Dat geld spendeer je uiteraard liever aan nieuw leesvoer. Hier zou het ook serieus wennen zijn mocht dat plots weer allemaal manueel moeten gebeuren. Ik sta trouwens ook enkele boeken achter in mijn Goodreads-challenge. Geen flauw idee of ik die nog ga halen. Ik vermoed van niet want ook al had ik het aantal al wat lager ingesteld ik kom gewoon minder aan lezen toe doordat het zoveel energie kost.

  3. Ik ben heel trots op mezelf, want ik heb afgelopen maand geen enkel boek toegevoegd! Ik heb wel een heleboel mooie boeken gelezen, maar mijn favoriet is toch wel Liefde & Gelato van Jenna Evans Welch. Zo’n leuk en schattig boek!