Book Haul | Maart 2021

En dat was maart. Van mij mag het allemaal wel wat langzamer gaan, het voelt nu als zoveel verspilde tijd omdat we zo weinig kunnen doen. Gelukkig zijn er wel altijd boekjes en hoewel ik deze maand wederom niet aan het aantal van januari kom ben ik toch dik tevreden! Kijk je mee naar wat er nieuw binnenkwam en wat ik las?

Sommige van de boeken die ik krijg/koop heb ik soms ook al gelezen en gerecenseerd, in dat geval kun je op de dik gedrukte titel klikken en je kunt ze lezen!

De cijfertjes deze maand!

Geïnspireerd door Zwartraafje haar wrap:

Goodreads: 29/75

De challenge gaat prima zo! Ik lig op dit moment 11 boeken voor op schema en voel dus ook geen stress als het lezen even wat minder gaat. Alle aangevraagde recensie boeken zijn uitgelezen. Heb ik ook de tijd om wat moois uit eigen kast te gaan lezen!

Dec Jan Feb Mrt
Gelezen boeken: 9 14 6 9
Aantal eigen boeken: 3 5 2 4
Aantal recensieboeken: 6 9 4 5
Pagina’s: 2.413 4.176 1.891 2.914

Ik luisterde de volgende boeken ♥

Ons huis – Candlish, Louise
Mijn leven in de hel – Forsyth, Sarah
Bonuskind – Noort, Saskia

Ik las de volgende papieren juweeltjes ♥

Je hebt één nieuwe volger – Thijssen, Chinouk
Fin & Rye – Cook, Harry
Alleen een beetje verliefd misschien – Engelen, Lonneke van
Lief meisje, kwaad bloed (A Good Girl’s Guide to Murder, #2) – Jackson, Holly
Spiegeleffect – Hartog, Marleen
Woeker (De Invasie #1) – Oppel, Kenneth

Ik kreeg de volgende papieren juweeltjes van lieverds ♥

Je hebt één nieuwe volger – Thijssen, Chinouk
Op gevoel (Onbreekbaar #3) – Jonkman, Lisette
Het onzichtbare leven van Addie LaRue – Schwab, V.E.
Koud als sneeuw (The Forest of Good and Evil, #1) – Showalter, Gena
Stiefzus – Donnelly, Jennifer

Ik kocht de volgende (e)(luister)boeken ♥

Ons huis – Candlish, Louise
Mijn leven in de hel – Forsyth, Sarah
Bonuskind – Noort, Saskia

Ik kreeg de volgende papieren juweeltjes als recensie exemplaren ♥

Alleen een beetje verliefd misschien – Engelen, Lonneke van
Fin & Rye – Cook, Harry
Lief meisje, kwaad bloed (A Good Girl’s Guide to Murder, #2) – Jackson, Holly *
De IJzerraaf (The Iron Fey: Evenfall #1) – Kagawa, Julie *
Woeker (De Invasie #1) – Oppel, Kenneth

Boekrecensies Maart ♥

In de Wonder Bieb ♥

Met de boekjes uit deze haul en sommige boekjes die ik wegdeed is het aantal fysieke boeken in mijn Wonderland bieb nu op 967 juweeltjes aangekomen!

Hoeveel boeken las jij en hoeveel kocht/kreeg jij er?

Let me know down below, kletsen is gezellig!

Sommige boeken kwamen als een verrassing* binnen en ik weet dus niet of je deze recensie hier binnenkort zult vinden. Zoals vermeld in mijn disclaimer krijgen niet aangevraagde boeken geen voorrang.

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment

  1. Hier ligt het leestempo ook behoorlijk laag maar vermits er geen recensie-exemplaren op me liggen te wachten is er ook geen leesstress. Al hoop ik natuurlijk wel dat ik binnenkort weer eens helemaal kan wegduiken in een verhaal. Ik las in maart vier boeken en een gigantische fanfic en voegde twee nieuwe boeken aan mijn collectie toe. Doordat het lezen minder vlot gaat lijk ik ook steeds minder boeken te kopen. Dat begint echt meer en meer op te vallen.