Book Haul | Mei 2018

De maanden vliegen voorbij! Er is gewoon bijna een half jaar om! Ik las in mei 6 boeken en ben daar heel sad over! Er werden er 10 nieuw aan mijn bieb toegevoegd ♥ Kijk je mee naar de Book haul Mei 2018?

Sommige van de boeken die ik krijg/koop heb ik soms ook al gelezen en gerecenseerd, in dat geval is de titel roze gekleurd en kun je er op klikken om mijn recensie te lezen!

Het lezen ging niet lekker in mei! En daar baal ik zo van! Het ging net lekker de afgelopen maanden maar op het moment val ik na een paar bladzijden al in slaap! Mei is voor mij net als september een hele nare maand… ik ben dan emotioneel altijd een klein wrakje en het lezen heeft daar echt onder te lijden.

Ik hoop dat juni weer een heerlijke leesmaand word ♥

Ik las de volgende boeken ♥

Fataal – Burgers, Eva
Knopen en haat (Buttons #2) – Sky, Penelope
Zeven perfecte dagen – Walsh, Rosie
Sea Breeze – Als een herinnering – Glines, Abbi
Fandom – Day, Anna
De laatste magiër – Maxwell, Lisa

Book Haul | Ik kocht de volgende juweeltjes ♥

Royal Desire – Lee, Geneva
Zwichten voor een zoen – Carlan, Audrey
Wat Alice vergat – Moriarty, Liane

Book Haul | Ik kreeg de volgende juweeltjes van hele lieve auteurs/uitgevers ♥

Het dodenhuis – Pinborough, Sarah
De Toren van Enigma (De Bieb-bende #7) – Reefs, Michael
Zeven perfecte dagen – Walsh, Rosie
Knopen en haat (Buttons #2) – Sky, Penelope
Social Creature – Burton, Tara Isabella

   

Fairyloot | Whimsical JourneysSave The Kingdom

Beyond a Darkened Shore – Leake, Jessica
Onyx & Ivory – Arnett, Mindee

 

Hoeveel boeken las jij en hoeveel kocht/kreeg jij er?

Met de boekjes uit deze haul is het aantal fysieke boeken in mijn privé bieb nu op 677 aangekomen ♥

Hoeveel boekjes heb jij in je kasten staan? Let me know down below!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. De cover van Onyx & Ivory is zo mooi! Die van Beyond a Darkened Shore staat al klaar voor een toekomstige Raaf in de Spotlight. 😉 Zelf mocht ik de afgelopen maand 16 boeken aan mijn collectie toevoegen. Twee daarvan waren recensieboeken, eentje een strip en er zat ook een souvenir guide van de Harry Potter Tour bij.
    zwartraafje onlangs geplaatst…Het hele jaar door lezenMy Profile