Book Haul | Mei 2020

En zo vloog er weer een maand voorbij! Maar goed nieuwe boeken in Wonderland! Nieuwsgierig naar welke dat waren en hoeveel ik las? Kijk gauw verder!

Sommige van de boeken die ik krijg/koop heb ik soms ook al gelezen en gerecenseerd, in dat geval kun je ze helemaal onderin de haul zien staan bij recensie van de maand, even klikken en je kunt ze lezen!

Ik kreeg vier boeken binnen en las er 4! Balans!

Huilen dus!

De cijfertjes deze maanden!

Geïnspireerd door Zwartraafje haar wrap:

Goodreads: 24/75 ik loop er op dit moment 7 achter helaas!
Gelezen boeken: 5
Aantal eigen boeken: 0
Aantal recensieboeken: 5

Pagina’s: 1.549

Ik las de volgende boeken ♥

Buren with benefits (Onbreekbaar #1) – Jonkman, Lisette
Tussen licht en donker – Sevenhuijsen, Rian
Het Verlaten Huis – Paul, Sandra J.
Eerlijk duurt het langst (One of us is lying, #2) – McManus, Karen
De Bromance boekenclub – Adams, Lyssa Kay

Ik kreeg de volgende papieren juweeltjes als recensie exemplaren ♥

Buren with benefits (Onbreekbaar #1) – Jonkman, Lisette

Ik kreeg de volgende elektronische juweeltjes als recensie exemplaren ♥

Mr. Stone (Mr. Serie, #1) – Lucassen, Lis
Tussen licht en donker – Sevenhuijsen, Rian

Ik kocht de volgende papieren juweeltjes in mei ♥

De ballade van slangen en zangvogels (The Hunger Games, #0) – Collins, Suzanne

Boekrecensies Mei

Hoeveel boeken las jij en hoeveel kocht/kreeg jij er?

Met de boekjes uit deze haul en sommige boekjes die ik wegdeed is het aantal fysieke boeken in mijn Wonderland bieb nu op 884 juweeltjes aangekomen

Hoeveel boekjes heb jij nieuw in je kast staan? Wat vind jij het tofste boek dat jij of ik kocht/kreeg afgelopen maand?

Let me know down below, kletsen is gezellig!

*Kwam als een verrassing binnen en ik weet dus niet of je deze recensie hier binnenkort zult vinden. Zoals vermeld in mijn disclaimer krijgen ongevraagde boeken geen voorrang.

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 comments

  1. Ik heb The Bromance Bookclub op mijn verjaardagswenslijst geplaatst. Maar ik ben dus stout geweest en heb het Engelse exemplaar besteld vermits ik niet zeker was of het vervolg ook vertaald zou worden en ik op deze manier meteen kan verderlezen vermits ik deel twee ook op dat lijstje staat. Om de een of andere reden trekt het boek van Suzanne Collins me totaal niet. Ik vond de Hongerspelen-trilogie heel tof, daar niet van maar ik heb tot nu toe nog steeds geen zin om het boek te lezen. Misschien doordat er zoveel tijd verstreken is ondertussen. Geen probleem natuurlijk want er staan hier nog voldoende andere boeken op me te wachten. 🙂

    1. Oh jaloers hoor! Ik hoop heel hard dat de uitgever deel 2 ook vertaald! En het boek van Suzanne Collins trok me in eerste instantie ook helemaal niet maar op de een of andere manier is het me toch gaan kriebelen! Gezien de hardcover nu voor een pb prijs was besloot ik hem dan toch maar gauw te kopen!

  2. Heerlijk overzicht zo! Ik ben zo druk momenteel dat ik mij geen eens kan herinneren wat ik uit las in mei, sws Koud zonder jou van Igor Znidarsic maar verder geen idee meer haha