Book Haul | November 2020

Dit jaar gaat zo ontzettend snel voorbij! En aan de ene kant is dat natuurlijk niet zo heel erg want wie zat er nu op dit jaar met corona te wachten? Maar aan de andere kant keek ik dit hele jaar uit naar volgend jaar, terug naar normaal! Nu dat ook niet echt meer waarheid lijkt te gaan worden ben ik des te blijer met alle boekjes die er binnenkomen! Diep wegkruipen in verhalen, dat is eigenlijk het enige dat ik nog wil! En kijk maar eens mee wat een moois er binnenkwam waar ik in december in weg kan gaan kruipen!

Sommige van de boeken die ik krijg/koop heb ik soms ook al gelezen en gerecenseerd, in dat geval kun je op de gekleurde titel klikken en je kunt ze lezen!

De cijfertjes deze maand!

Geïnspireerd door Zwartraafje haar wrap:

Goodreads: 58/75

Ik loop er op dit moment nog 10 achter! En stiekem heb ik er nu alvast vrede mee dat het me dit jaar niet gaat lukken om mijn challenge te halen! Door corona en de verhuizing en mijn vervelende lichaam wil het lezen gewoon niet zo gaan als ik wil!

Om een beetje te vergelijken plaats ik dit vanaf nu in een overzichtje!

September Oktober November
Gelezen boeken: 4 7 5
Aantal eigen boeken: 1 0 0
Aantal recensieboeken: 3 7 5
Pagina’s: 1.627 1.843 1.576


Ik las de volgende boeken ♥

Zelfs als we zwijgen – Nijkamp, Marieke
Op slag verliefd – Quinn, Meghan
Hemelse modder – Rasters, Gaby
Heks van vuur en oorlog (Heks van vuur en oorlog, #1) – Christina, S.
De Academie – Boonstoppel, Astrid

Ik kreeg de volgende papieren juweeltjes ♥

Dickens’ Kerstverhaal – Leene, Merel
Preppy 1: Hij zal je verraden (King #5) – Frazier, T.M.
Ieder zijn geheim – Bowen, Sarina
Flirten met de buurman (Flirten met serie #3) – Madison, Natasha
Malorie (Bird Box, #2) – Malerman, Josh
Hun spel – Glines, Abbi

Boekrecensies November ♥

Hoeveel boeken las jij en hoeveel kocht/kreeg jij er?

Met de boekjes uit deze haul en sommige boekjes die ik wegdeed is het aantal fysieke boeken in mijn Wonderland bieb nu op 938 juweeltjes aangekomen

Hoeveel boekjes heb jij nieuw in je kast staan? Wat vind jij het tofste boek dat jij of ik kocht/kreeg afgelopen maand?

Let me know down below, kletsen is gezellig!

Sommige boeken kwamen als een verrassing binnen en ik weet dus niet of je deze recensie hier binnenkort zult vinden. Zoals vermeld in mijn disclaimer krijgen niet aangevraagde boeken geen voorrang.

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment

  1. Het zit ons dit jaar niet mee hé qua lezen. Ik ben volop aan het hopen dat 2021 in het algemeen een beter jaar wordt maar ook een beter leesjaar. Dat volledig kunnen wegduiken in een verhaal mis ik eigenlijk wel serieus. In november kreeg ik behoorlijk wat nieuwe boeken binnen. Clavis hielp daar voor een groot deel bij toen ze me niet één Rikki boek opstuurden maar 7. Daarnaast kreeg ik in totaal nog 4 andere recensieboeken, kocht ik er zelf ook twee én kreeg ik er eentje toegetuurd door een vriendin dat ik een tijdje mag lenen.