Book Haul | November 2021

Wie heeft november gestolen? Waar is deze maand heen gegaan? Het lijkt serieus wel alsof ik stilstond en de tijd vliegensvlug door is gegaan? De afgelopen Miss C. jaren lijken nog wel harder te gaan dan de voorafgaande jaren en ik ben daar niet zo blij mee! Goed, ook in deze voorbij gegane maand las ik wat boekjes en kwamen er wat nieuwe bij in mijn Wonderland bieb! Kijk je met me mee naar welke boeken dat waren?

Sommige van de boeken die ik krijg/koop heb ik soms ook al gelezen en gerecenseerd, in dat geval kun je op de dik gedrukte titel klikken en je kunt ze lezen!

De cijfertjes deze maand!

Geïnspireerd door Zwartraafje haar wrap:

Goodreads: 68/75 books completed. You’re on track!

Ik loop nu dus nog netjes op schema, ik denk dat het wel goed gaat komen met mijn challenge dit jaar! Er staan namelijk 2 boeken op mijn tbr waarvan ik vrij zeker ben dat ik ze binnen no time uit heb en dus zal ik daarmee wel weer een inhaal slag doen!

Ik krijg netjes mijn recensie blogs weer op tijd online en heb weer zin om te lezen en bloggen dus voor mij is het allemaal vooruitgang weer ❤️

Augustus September Oktober November
Gelezen boeken: 3 3 4 5
Aantal eigen boeken: 1 4
Aantal recensieboeken: 3 3 3 1
Pagina’s: 1.020 992 1.539 1.623

 

Ik las/luisterde de volgende juweeltjes ♥

Gestrikt (Imperfect Love, #1) – Ryan, Kendall
Midnight Sun (Twilight, #5) – Meyer, Stephenie
Leger van Schaduw en Storm(Lara Polaris, #2) – Christina, S.
Een langzaam smeulend vuur – Hawkins, Paula 
Sluit alle deuren – Sager, Riley

Ik kocht de volgende juweeltjes ♥

Verdronken – Alexander, K.R.

Ik kreeg de volgende juweeltjes als recensie exemplaren ♥

Appels vallen niet – Moriarty, Liane

Boekrecensies November ♥

In de Wonder Bieb ♥

Met de boekjes uit deze haul en sommige boekjes die ik wegdeed is het aantal fysieke boeken in mijn Wonderland bieb nu op 998 juweeltjes aangekomen! En dat is dus buiten mijn collectie kinderboeken om bijna 1000 ya, thriller en romance boeken!

Ik ben zo trots op mijn collectie ❤️

Hoeveel boeken las jij en hoeveel kocht/kreeg jij er?

Let me know down below, kletsen is gezellig!

Sommige boeken komen als een *verrassing binnen en ik weet dus niet of je deze recensie hier binnenkort zult vinden. Zoals vermeld in mijn disclaimer krijgen niet aangevraagde boeken geen voorrang.

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment

  1. Leuke titels weer.
    Ik las 7 titels, waarvan 2 thrillers ( 1 heel matige), 4 kinderboeken ( 1 juweeltje) en 1 prenten-dierenweetjesboek.
    Ik kocht de laatste thriller van Eva Burgers en een Engelstalige klassieker voor mijn dochter.
    Lezen zit een beetje in een dip , door de kinderboeken probeer ik er weer uit te komen..
    Op naar een mooie, warme, december-leesmaand !