Summer Swap 2020

Je zult nu misschien wel denken is die Kwante d’r laatste beetje gezond verstand verloren? Nee, er hangt nog net een draadje op zijn plek!

Maar in het verleden is gebleken dat mensen vaak even moeten nadenken of ze meedoen aan een swap en dan krijg ik na de sluiting een pbtje met de vraag of ze nog mee kunnen doen?

Daarnaast zijn de vaste Swappie’s al weer aan het ‘zeuren’ om de volgende swap ronde 😉

Nu start ik dus alvast dit topic op en sluit de inschrijving pas 1 april! De eerste ronde zomervakantie begint op 3 juli 2019 en daarom hou ik 1 juli aan als Unboxing datum!

Voor diegene die de vorige jaren niet hebben meegedaan volgt hieronder de uitleg! In het menu ♥ Swaps kun je ook eerdere swaps terugvinden!

Let wel op want er zijn wat dingetjes veranderd sinds de vorige zomer swap!

Een leuke boeken swap! Dat is natuurlijk het uitgangspunt!

En dan in deze ronde een zomerse swap! Heerlijk met je nieuwe boekjes op vakantie, of misschien blijf je wel thuis en kruip je lekker weg in je tuinstoel met een nieuw boek!

Het budget is na een poll aangepast en dus zijn bij de swaps de volgende budgets vastgesteld:

Spook-a-Swap | Boeken en goodies tot € 30,00 exclusief verzending met track en trace.

Secret Santa | Boeken en goodies tot € 40,00 exclusief verzending met track en trace.

Secret Valentine | Boeken en goodies tot € 30,00 exclusief verzending met track en trace.

Summer Swap | Boeken en goodies tot € 40,00 exclusief verzending met track en trace.

Om het zo eerlijk mogelijk te houden vraag ik jullie om de karma levels te beperken. Het minimum te besteden bedrag exclusief verpakkings- en verzendkosten is € 40,- voor deze swap en voor sommige mensen is het moeilijk om dan te zien hoe er pakketten van € 50,- aankomen en zijzelf echt maar het budget van € 40,- hadden!

Leef je dus heerlijk uit maar hou je budget in de gaten!

 • Minimale besteding van € 40,-*
 • Minimaal 1 boek van je lootjes verlanglijstje! The more the merrier!
 • Leuke boekgerelateerde goodies! Je hebt tijd zat voor Ome Ali of Tante Etsy!
  Iets lekkers is natuurlijk ook heel leuk maar de nadruk ligt op Bookish! Er zijn tegenwoordig ook veel Bookish Tea shops te vinden!
 • De cadeautjes leuk inpakken!
 • De doos leuk inpakken!
 • Een zomerse kaart! Meestal komen er in vakantie periodes bij de Bruna winkels en soortgelijke van die ansichtkaarten uit je eigen stad/dorp. Een leuke krabbel er op waarbij je jezelf bekend maakt!

Voorwaarde om mee te kunnen doen:

 • Je bent minimaal 18.
 • Ook ga je ermee akkoord dat je adresgegevens aan je lootje worden meegedeeld.
 • Je hebt eerder mee gedaan aan een swap of we hebben gemeenschappelijke vrienden.
  Dit zodat we geen nep accounts krijgen en er mensen teleurgesteld gaan zijn!
 • Je word lid van de Facebook groep voor deze swap en zorgt ervoor dat je daar aan alle eisen voldoet. We zijn een hele grote gezellige groep en van iedereen word verwacht dat ze enthousiast mee doen! Dit houdt in dat je de vragenlijsten beantwoord, een sneak peek en unboxing in de groep stuurt etc… Doe je dit niet word je helaas uitgesloten voor een volgende ronde!

*Meld je alleen aan als je het geld, de zin en de tijd hebt om er een super pakket van te maken voor een ander!

Je kunt de groep vinden door of hierboven bij ‘Facebook groep’ op het linkje te drukken of door op Facebook te zoeken naar: Summer Swap 2020

Als je mee wilt doen met deze Summer Swap dan is het heel belangrijk dat je aangemeld bent bij de groep want daar zal ik de eindcontrole doen voor ik ga loten!

Doe alsjeblieft echt moeite voor elkaar, hoe zou je het zelf vinden als je heel veel moeite hebt gedaan en je krijgt zelf een flut cadeau?

Koop dus echt iets (zoveel mogelijk wat binnen het budget valt) van het wensenlijstje en vul het aan met leuke dingetjes. Als je dus slim bent plaats je op je wensenlijstje geen boek van € 20,- maar boeken van maximaal € 15,- zo is er ruimte voor nog wat leuks!

Je hebt ruim de tijd om dingetjes te bestellen op bijvoorbeeld Ome Ali dus doe je best om er een pakket van te maken waar je zelf ook wild van zou worden!

En pak het ook mooi in 😉

Als je je opgeeft laat dan niet een ander stikken door niks te verzenden!

En dan nog de belangrijkste regel! Je dient je pakket te verzenden met Track en Trace, binnen NL enkel met PostNL en mij een foto te sturen van je verzendbewijs! Wanneer je een verzendbewijs krijgt met qr code is het superfijn als deze goed zichtbaar is! Ik kan ze dan allemaal direct inscannen!

Je kan je opgeven vanaf nu 😉 (dan heb je ruim de tijd om een geld bij elkaar te sparen!) tot 1 april 19.00 (dan heb je ook tijd zat om te kopen en verzenden) daarna trek ik de lootjes en ontvang je dus een aantal mailtjes!

Voor de doorgewinterde Wonderland swapper is dit een tijdje maar veel mensen twijfelen altijd een poosje om mee te doen en balen dan als de inschrijving al gesloten is! Beetje geduld voor een schone zaak dus dames 😉Ik heb deze keer gekozen voor een vaste verzenddatum omdat ik anders te veel achter tracking codes moet gaan aanzitten! Mocht je echt eerder moeten verzenden dan kan dit enkel na overleg!

1 april – Uiterste inschrijvingsdatum
24 juni – Verzenddag
1 juli – Unboxing ♥

Ik heb er weer ontzettend veel zin in en hoop dat jullie allemaal weer jullie uiterste best gaan doen om een geweldig pakket voor een mede boekenwurm te maken!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 comments

 1. Ik doe mee!

  Ik promoot alleen ook aangetekende zending binnen NL met post nl!

  Lief Kimberly