Bookending Winter | Organizing Christmas

Ik werd door Laurie getagd voor een prompt. Zij doet mee aan een bloggers event genaamd Bookending Winter en kwam met deze Organizing Christmas challenge. Kijk je mee?

Oh oh, Kerstmis staat voor de deur. Het leven gebeurde en daarom vergat je je helemaal voor te bereiden op de feestdagen. Beantwoord de volgende vragen en kies welk personage uit boeken / films / tv-programma’s je zou helpen om deze taken te vervullen en je voor te bereiden op Kerstmis.

Regels:
  • Dit is een oorspronkelijk gecreëerde uitdaging, dus link terug naar de maker en dit bericht.
  • Beantwoord alle uitdagingen!
  • Vermeld wie je heeft uitgedaagd om deze uitdaging aan te gaan.
  • Daag minstens drie andere bloggers uit.

Veel plezier!

In eerste instantie hebben we een kerstboom en decoraties nodig.

Met een beetje magie kom je heel ver en poeh wat wens ik elk jaar toch dat ik zou kunnen toveren wanneer alle decoraties weer op moeten!

Ik laat de cast van Harry Potter uitrukken voor een paar prachtige Patronussen in mijn voortuin! Veel mooier dan de ijsberen of pinguïns van de Intratuin!

Elsa van Frozen komt langs voor de mooiste ijskristallen op mijn ramen!

En die boom? Die doe ik toch echt zelf want ik ben daar echt een hele zeikmuts mee!

Oh, en we hebben ook cadeautjes nodig!

Als er iemand is die goed kan shoppen is het Becky Bloomwood uit Shopaholic! Geef ik haar wel contant geld mee want voor je het weet ligt het onder de boom vol en is de bankrekening leeg!

Laten we dan eens nadenken over het avondeten. Wie zal u helpen plannen, koken (of koken voor u) en wie zal dienen?

Ik zou graag Gordon Ramsley en Nigella Lawson in de keuken hebben staan! Ik denk dat hun twee echt een overheerlijke avond kunnen verzorgen! In de bediening graag een selectie van heren in een mooi pak… Wat dachten jullie van Rhysand, Daemon, Warner, Chris Hemworth, Dean uit Supernatural en Damon uit Vampire Diaries ♥ Ik weet dan alleen niet of ik meer kwijl vanwege het lekkere eten of degene die het opdienen?

Misschien is het leuk om wat extra gasten te hebben. Wie ga je uitnodigen om te vieren? Dit / deze personages mogen je niet helpen met voorbereidingen!

Extra gasten aan de tafel…. Laat ik dan niet voor nog meer mooie mannen kiezen maar meer voor mensen die wel een mooi feestje verdienen zoals Hadley en haar zusje en Sloan. Kunnen we samen naar al die mooi bedienende mannen kijken!

Natuurlijk moet iemand drama maken. Wie is de dramakoning of -koningin van dit jaar?

Drama koning van het jaar word dan denk ik Andries… Je zult het begrijpen na mijn recensie maar deze man kan zo melodramatisch uit de hoek komen.

Ik daag uit:

Hier breek ik de regels eventjes!

Wil je deze challenge doen volg dan de regeltjes en neem hem lekker over ♥

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.