Bookish Autumn Tag | Are You Ready for Sweater Weather?

Nog maar drie daagjes en het is ook astronomisch herfst! Of ik daar klaar voor ben? Nee! Die lekkere dikke truien mogen van mij nog wel even weg blijven want ik ben echt nog niet klaar voor de kou! Maar deze tag is wel even leuk om alvast in de stemming te komen!

Deze tag zag ik bij Candyce & Isabelle (The Book Dutchesses) en hun hadden hem weer van Jenniely‘s blog die hem gemaakt heeft! Gluur je mee?

Een serie die ik echt altijd geweldig ben blijven vinden is de Wicca serie van Cate Tiernan. Ik hou van boeken met heksen of magie en deze staat toch wel met stip bovenaan!

Ik hou wel van knutselen en freubelen! Kaarsjes maken, plaatjes knutselen of een beetje nailarten!

Enemies to lovers en liefdes driehoeken…. hoewel ik vaak zeg dat ik ze echt beu ben kan ik er soms wel echt heel erg van genieten!

In mijn omgeving is lezen raar, het feit dat ik over de 800 boeken heb en daar een aparte kamer voor heb ingericht is helemaal belachelijk!

Dat ik stomme poppetjes (Funko’s) spaar is onvolwassen en loop ik niet een beetje voor schut in al die Disney kleding?

Ik denk dat dat de vraag wel beantwoord is het niet 😉

Als ik het dan op de herfst moet houden dan is het wel de Halloween periode! Heerlijk enge boekjes lezen en enge film marathons houden! Helemaal in de herfstvakantie is het pret want dan sneak ik vroeg de deur uit om lekkers te halen en dan meteen terug in mijn pyjama voor een hele dag films en food!

Vaak is deze tijd van het jaar weer een vast schema van bepaalde films kijken! We doen bijvoorbeeld Harry Potter marathons, Twiligth, Hocus Pocus, Nightmare before Christmas, Caroline etc etc…

Het eerste boek dat in mijn hoofd opkomt is Mary the Summoning (Bloody Mary, #1) van Hillary Monahan! Als je echt lekker wilt griezelen en Engels leest moet je deze zeker lezen! En qua films mag je toch zeker IT niet overslaan! Rose Red, Thinner, The Happening, The Possession of Michael King, Skeleton Key, Mirrors en Drag me to Hell zijn films die echt super creepy zijn!

Als het om snoep gaat hou ik wel echt heel erg van chocola! Helaas triggert dit mijn migraines wel dus gelukkig is er witte chocola! En als we het over echt eten hebben dan heb ik graag tapas, pasta of sushi op mijn bordje liggen ♥

Mijn poncho en gevoerde laarzen ♥ Ik kan echt heel slecht tegen teveel kleding aan hebben en dus zul je mij in de winter ook vaak gewoon met enkel een poncho zien.

Poeh moeilijke vraag zeg! Troon van glas serie is geweldig natuurlijk maar ik hou ook echt wel van de Shatter Me serie ♥

De boeken van auteurs als Yarros, Hoover en Jackson bijvoorbeeld! Je denkt dat het gewone new adult boekjes zijn. Beetje verstand uit vermaak aan boekjes! Maar niks is minder waar ♥ ik hou echt van de verhalen die deze dames schrijven!

Als jij hem wilt overnemen vergeet dan vooral niet even mij te taggen, wel zo leuk als je mijn plaatjes gebruikt ♥

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments

  1. Die prenten maken het nog leuker. Oh en toen we onlangs op een feestje waren hoorde mijn echtgenoot twee jonge mannen bezig over ‘Heb je die schoenen gezien? Dat is toch van die map uit Harry Potter. Amaaai, dan moet je wel al serieus nerdy zijn om daar mee rond te lopen hé’. Lang lang geleden zou ik me dat hebben aangetrokken, nu vind ik het net grappig. Maar goed dat ik niet ook mijn Patronus-jurk en Hogwarts handtas of Marauders Map sjaal aanhad want die geekyness-factor hadden ze waarschijnlijk niet aangekunnen. Mijn Snitch-haarband hadden ze dan weer niet herkend dus het waren echt wel noobs. 🙂