Spook-a-Swap 2019

Halloween liefhebbers en swap verslaafden opgelet! Wonderland goes Halloween! Benieuwd naar de Spook-a-Swap? Lees gauw verder als je durft!

De Summer Swap is bijna ten einde en dus kunnen we alvast gaan denken aan de volgende swap ronde! Hou jij wel van griezelige pakketjes en vind je het ook leuk om voor een ander een creepy pakketje samen te stellen met boeken?

Dan is de Spook-a-Swap vast iets voor jou!

Een leuke boeken swap! Dat is natuurlijk het uitgangspunt!

En dan een Halloween versie! In oktober is de herfst weer aangebroken en word het alweer lekker vroeg donker! Wat is er lekkerder dan wegkruipen op je favoriete leesplek met wat nieuwe boekjes!

Het budget is na een poll aangepast en dus zijn bij de swaps de volgende budgets vastgesteld:

Spook-a-Swap | Boeken en goodies tot € 30,00 exclusief verzending met track en trace.

Secret Santa | Boeken en goodies tot € 40,00 exclusief verzending met track en trace.

Secret Valentine | Boeken en goodies tot € 30,00 exclusief verzending met track en trace.

Summer Swap | Boeken en goodies tot € 40,00 exclusief verzending met track en trace.

Om het zo eerlijk mogelijk te houden vraag ik jullie om de karma levels te beperken. Het is moeilijk om te zien hoe er pakketten van € 50,- aankomen terwijl sommige maar echt het budget van € 30,- hadden!

Leef je dus heerlijk uit maar hou je budget in de gaten!

1 . Minimale besteding van € 30,-*
2 . Minimaal 1 boek van je lootjes verlanglijstje! The more the merrier!
3 . Leuke boekgerelateerde (spooky) goodies! Je hebt tijd zat voor Ome Ali of Tante Etsy! Iets Halloween lekkers is natuurlijk ook heel leuk!
4 . De cadeautjes leuk inpakken! Probeer het zo Halloween achtig te maken als je kan!
5 . De doos leuk inpakken! Dit is toch wel een vereiste gezien het zoveel leuker is als je een versierd pakket ontvangt in plaats van bijvoorbeeld een lays chips doos! Hier geld ook weer, maak het Halloween waardig!
6. Something Spooky! Bij Action, So Low en vele andere winkels zijn altijd wel Halloween achtige dingetjes te vinden om je pakket mee op te leuken!

Probeer er met het budget dat je hebt een lekker Spooky pakket van te maken!

Het bedrag is hoger dan bij voorgaande swaps! Boeken in Nederland worden steeds duurder en dus moet helaas het budget iets omhoog! Heb je een Engelse lezer dan hebben die natuurlijk geluk want dan kun je misschien wel twee of meerdere boekjes kopen 😉

We kopen voor een ander cadeautjes met een minimum van € 30,- (richtbedrag excl. verzending met track en trace) en zorgen ervoor dat dit op 24 oktober verzonden wordt!

Ik gebruik een vaste verzenddatum omdat ik anders te veel achter tracking codes moet gaan aanzitten! Mocht je echt eerder moeten verzenden dan kan dit enkel na overleg!

(Voorwaarde om mee te kunnen doen is dat je op Facebook in een oudere swap groep van mij zit en je de Facebook pagina van Wonderland hebt geliked! Ben je helemaal nieuw? Dan is er de voorwaarde dat je gemeenschappelijke vrienden hebt die al eerder meededen of bekend zijn in Wonderland! Dit zodat we geen nep accounts krijgen en er mensen teleurgesteld gaan zijn!)

Als je mee wilt doen met deze Spook-a-Swap dan kan je dit doorgeven via de reacties onderaan de pagina, zet in het bericht je naam/nickname waarmee je op Facebook zit, plaats een BE achter je naam als je uit België komt en meld je aan bij de algemene groep op Facebook:

Wonderland’s Bookish Swaps

Het is heel belangrijk dat je aangemeld bent bij deze groep want daar kun je jezelf opgeven voor toelating tot de Spook-a-Swap groep!

Als je je opgeeft laat dan niet een ander stikken door niks te verzenden!

*Meld je alleen aan als je het geld, de zin en de tijd hebt om er een super pakket van te maken voor een ander!

Maak er een pakket van dat je zelf ook graag zou ontvangen maar hou je wel aan de wensen en voorkeuren van je lootje!

Dit is denk ik nog wel de belangrijkste regel! Het pakketje dient verzonden te worden met Track en Trace, liefst nog verzekerd, en mij moet je een foto sturen van je verzendbewijs via e-mail of een privé berichtje.

Je kan je opgeven vanaf nu tot 26 juli 18.00!

Als je in de Spook-a-Swap groep bent toegelaten stuur je me een mailtje!
Het e-mailadres staat in het kopje in de groep samen met wat er in je mail moet staan!

Het versturen van je mail doe je voor 27 juli 18.00 en binnen 48 uur vul je ook de vragenlijst in die je zo snel mogelijk terug kunt vinden in de groep!

Je bent als je meedoet aan deze swap verplicht om actief deel te nemen aan de gevraagde opdrachten in de groep! Je plaatst bijvoorbeeld een sneak peek foto, je stuurt een foto van je ontvangen pakket en deelt de unboxing in de groep bij het aangegeven kopje!

26 juli – Uiterste inschrijvingsdatum

24 oktober – Verzenddag

31 oktober – Unboxing ♥

Ik heb er weer ontzettend veel zin in en hoop dat jullie allemaal weer jullie uiterste best gaan doen om een geweldig pakket voor een mede boekenwurm te maken!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

36 comments

 1. Ja hoor, ik doe opnieuw mee. Soms twijfel ik of ik er is niet eentje zou overslagen om wat te sparen maar ik denk dat je ondertussen al wel gemerkt hebt dat ik als het er op aan komt toch weer gewoon wil meedoen. Het moest maar zo leuk niet zijn hé. 🙂

  Zwartraafje BE

 2. Ik heb nog niet eerder meegedaan en ken helaas ook geen mensen, maar zou heel graag mee willen doen! Ik heb vaker aan internationale swaps meegedaan wat je kan zien op mijn bookstagram @thereadersdream. Dus geen nep account 🙂 Ik hoop dat ik mee mag doen! FB: Cheyenne Toet

 3. Ik was nog even aan het twijfelen maar na de geweldige summerbookswap besluit ik nu toch weer mee te doen! Op facebook ben ik Demi van den Berk

 4. Hoi Kwante,
  Ik zou graag weer een keer meedoen met de Halloween Swap. Op Facebook heet ik Dominique Bosman.

 5. Lang getwijfeld, ik heb eigenlijk niets met halloween maar die swaps zijn leuk!!
  Ik doe mee.
  Marilyn Degryse BE

 6. Ik ben helemaal nieuw hiermee, maar zou graag mee willen doen! Heb (denk ik?) geen gemeenschappelijke vrienden die al eerder mee hebben gedaan. Dus ik hoop dat ik toegelaten wordt, ik zag je berichtje namelijk via Young Adult Fandom pagina van FB!
  Mijn FB: Janneke Räkers

 7. Ik wil ook graag mee doen! Heb nog niet eerder meegedaan en heb, denk ik, ook geen gemeenschappelijke vrienden. Maar ik zou wel heel graag deelnemen!
  Deborah van’t Geloof (NL)