Bookish Tag | Beauty and the Brains

Weer eens een tag op de donderdag! Deze tag zag ik voorbij komen bij My Pink Fairytale en ik besloot om het over te nemen! Kijk je mee?

Beauty and the Brains | Favorite book

De lastigste vraag die je je maar kunt bedenken, want wat is uit al mijn 564 boeken nu mijn favoriet? Omdat er meteen wel 10 boeken in me opkomen besluit ik te kijken naar welke boeken ik dit jaar 5 sterren gaf en er daar één van te kiezen! Uiteindelijk waren dat er ook weer 10 hahaha, maar na moeilijk overleggen met mezelf 😉 is dat dus geworden: Onverwacht van Rebecca Yarros!

Beauty and the Brains | Favourite quotes 

Weer een lastige want ik ben echt een fan van quotes! Ik zit wel de laatste tijd steeds meer te denken aan een tattoo met een boek quote…. Ik moet snel beslissen of dat ik hem echt wil want in juni staat de afspraak!
Dus mijn favo quote ga ik deze keer voor IGNITE, I Grief Nothing I Take Everything!

Beauty and the Brains | English or Math 

Engels!!!! Ik ben echt een eersteklas debiel als het op rekenen aankomt! Talen zijn wel echt mijn ding en dus koos ik er tijdens mijn opleiding uiteindelijk ook voor om al die rare wiskundige dingen te laten vallen! Engels ben ik uiteindelijk voor geslaagd met een 9,8…. Dus Engels it is! 😉

Beauty and the Brains | Science or Art 

Dan ga ik voor science, ik kan namelijk hele mooie hark poppetjes tekenen 😉 Ik ben niet echt iemand die heel goed kan tekenen. Knutselen vind ik wel weer heerlijk dus het is een lastige keuze. Maar scheikunde heb ik wel altijd heel erg leuk gevonden!

Beauty and the Brains | Name five music artists or albums that changed your life 

Vijf nog wel… Nou ik denk niet dat ze mijn leven hebben veranderd maar ze herinneren me wel aan hele ingrijpende momenten in mijn leven! I’ll be missing you van Puff Daddy, Timbaland – Apologize ft. OneRepublic, The Weeknd – Earned It, Ed Sheeran – Thinking Out Loud en Skrillex and Diplo – “Where Are Ü Now” zijn een paar van die nummers die me meteen terugvoeren naar bepaalde momenten in mijn leven. Dat is ook één van de redenen dat ik altijd muziek luister, muziek is leven!

Beauty and the Brains | Favourite & least favourite subjects at school 

Engels en economie vond ik erg leuk. Mijn minst leuke vak… Geschiedenis… al die dingen uit het verleden onthouden met al die jaartallen. Dramatisch vond ik dat! Oh en nu ik de term drama gebruik 😉 ik vond dat vak op de vervolgopleiding ook afschuwelijk! Ik hoor duidelijk niet op een toneel of iets dergelijks!

Beauty and the Brains| Favourite ‘Celebrity with a brain’ 

Ian Somerhalder! Als je het hebt over Beauty and the Brains! Niet alleen vind ik hem smullen om te zien hoe hij zich inzet voor dieren is ook gewoon fantastisch! Doe mij maar zo’n man hoor!

Beauty and the Brains | If you could study anything anywhere, what would it be? 

Stiekem lijkt het me geweldig om een studie fotografie te doen en dan het liefst ergens waar je waanzinnige foto’s kunt maken. Bijvoorbeeld the Grand Canyon of zo…. Ik zou wel de wereld rond willen reizen als fotografe!

Beauty and the Brains | What’s your nerdy little secret? 

Ik zou dolletjes graag verder willen leren…. Je brein kan nooit genoeg weten toch 🙂

Beauty and the Brains | Favourite beauty Guru(s), who you admire for more than their love of beauty/fashion 

Uhhhhhhhhhhhhhhh….. mag ik eerlijk zeggen dat ik geen idee heb! Ik ben niet zo van de beauty en de fashion. Meestal doe ik enkel een mascara en lipgloss op als ik echt een uitje heb en verder ben ik ook niet zo modieus… En ik draag wat lekker zit en wat ik leuk vind niet wat in de mode is 🙂

Beauty and the Brains | Name some things that you’re obsessed with that other people would find strange or geeky

Sowieso mijn steeds immensere boekverzameling! Bijna 600 ♥ (kinderboeken niet meegeteld 😉 ) Maar ook mijn geur dingetjes verzameling! Elke nieuwe geurkaars, spray, wasverzachter, wax melt….. yep ik koop ze allemaal! Ik ben een Book & Scented Things Hoarder 🙂

Mensen vinden me daarom misschien een beetje raar maar ja ik leef wel in een heerlijk geurend Wonderland vol mooie boeken!

Beauty and the Brains | Name five people (excluding friends and family) who inspire you 

Uhmmz ik heb werkelijk geen beauty and the brainsidee! Ik denk niet dat ik tegen bepaalde mensen opkijk of geïnspireerd raak door ze? Ik krijg namelijk inspiratie uit de meest vreemde dingetjes en tegen iemand opkijken doe ik niet echt? Ieder heeft namelijk zijn eigen levensweg en het is maar net hoe jij dat wieltje draait dat bepaald wat voor pad jij volgt… Dat iemand anders een geweldig leven heeft betekend niet dat dat zelfde pad voor mij is weggelegd als ik hun voetstappen volg…. Ik ben geen copycat 😉 ik creëer mijn eigen mooie wereldje! I’m off to Wonderland!

Beauty and the Brains | Who’s your intellectual soulmate? 

Melissa is zonder enige twijfel mijn intellectuele soulmate! Het gebeurd veel te vaak dat wij precies hetzelfde denken of zeggen! ♥

Dat was de tag alweer! Ik vond het weer leuk om eens een tag in te vullen en zal het denk ik ook weer vaker oppikken! Maar na 2 jaar lang elke donderdag een tag te hebben gedaan zijn er weinig die ik nog niet deed 😉 Heb je een leuke tag laat het me dan vooral weten!

Ik tag zelf de volgende bloggers om deze Beauty and the Brains tag ook te gaan doen:

Isabelle van Belles Book Adventures!

Marleen van Favoritez!

Laurie van Laurie’s Bookshelf!

En voor jou als lezer heb ik ook een vraag:

Heb jij ook een rare hoarder verzameling zoals ik?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: