Bookish Tag | Reader Problems

Ik werd door Melissa (Melissa’s Bookworld) getagd voor de reader problems tag! En die problems heb ik natuurlijk ook 😉
Kom je mee kijken naar mijn #firstworldbookproblems?

You have 20,000 books on your TBR. How in the world do you decide what to read next?

Godzijdank is mijn TBR niet zo hoog! Hij is zeker hoger dan ik wens maar ik hou hem binnen proportie! Wel is het natuurlijk steeds een struggle wat ik zou moeten lezen! Recensie exemplaren geef ik vrijwel altijd voorrang en daarna ga ik heerlijk staan staren naar mijn kasten tot iets in mijn oog springt 🙂 Ik heb me echt geërgerd aan al mijn leesdipjes de laatste tijd en de migraine waren ook te veel aanwezig! Ik hoop dus binnenkort weer heerlijk mijn TBR naar beneden te gaan helpen…. maar met welk boek zal ik beginnen 😉

You’re halfway through a book and you’re just not loving it. Do you quit or commit?

Dan leg ik het even opzij! Ik stop er niet mee maar ga gewoon even Netflixen tot ik weer in the mood ben om verder te lezen! Ik wil namelijk altijd een boek uitlezen! Een boek kan namelijk tot bladzijde 250 niet veel aan zijn en daarna opeens waanzinnig gaaf worden! Dus ik lees een boek altijd uit, soms wat sneller dan anders!

The end of the year is coming and you’re so close, yet so far away on your Goodreads Reading Challenge. Do you quit or commit?

Het einde van het jaar is natuurlijk al weer geweest wanneer ik eindelijk aan deze tag toekom! Maar ik geef niet op! Wel vind ik dat het niet een must is om de Goodreads eindstreep te halen! Ik lees allereerst voor mijn eigen ontspanning en zie de challenge meer als iets leuks waarmee ik kan bijhouden hoeveel ik lees en wat ik lees!

En natuurlijk baal je als je het niet haalt en vind je het heerlijk als je het wel haalt! Maar aan het einde van het jaar ben ik altijd blij met elke geweldige letter die ik dat jaar las!

reader problems

The covers of a series you love DO. NOT. MATCH. How do you cope?

Ik ga echt stuk! Ik koop dan de andere serie maar compleet….. Zo heb ik de Vampire Academy boeken in de prachtige oorspronkelijke uitgaves…. tot deel 4….. de rest kon ik alleen die horror kleurtjes uitgave krijgen…. dus toen die maar compleet gekocht 🙁

Everyone and their mother loves a book you really don’t like. Who do you bond with over shared feelings?

Ik heb een paar heerlijke groepsapps waar ik los kan gaan met gelijkgestemden! Thank god for the internet! Gezien niemand in mijn omgeving leest 🙁

You’re reading a book and you’re about to start crying in public. How do you deal?

Ik lees eigenlijk niet vaak op heel erg openbare plekken, ik ben meer een huismus! Maar in de zomer willen we wel eens in een park of aan het water liggen met een boekje en dan heb ik gelukkig een zonnebril en ben ik gewoon wat ‘verkouden en snotterig’ hahaha!

Mijn tranen tegenhouden is iets wat me niet lukt! Dus probeer ik de emotionele boekjes te bewaren voor thuis… Maar gezien ik al huil bij een tekenfilm in de bioscoop faal ik vrij vaak hahaha!

A sequel of a book you loved just came out, but you’ve forgotten a lot from the prior novel. Will you re-read the book? Skip the sequel? Try to find the synopsis on Goodreads? Cry in frustration?

Herlezen doe ik eigenlijk nooit! Meestal hoef ik maar een paar bladzijden te lezen en dan heb ik het verhaal alweer terug! Ik ben gezegend (en soms vervloekt) met een olifanten geheugen!

You do not want ANYONE borrowing your books. How do you politely tell people nope when they ask?

Mensen weten dat ik een smetje ben… so sorry not sorry….. my books aint going nowhere!

You’ve picked up and put down five books in the past month. How do you get over your slump?

Boehoehoeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jaaaaa dit dus deze maand!

In de eerste anderhalve week van januari ging het zo lekker ik zat echt in een heerlijke leesflow en nu dus in een echte dip…..

Ik denk dat ik even een NA boekje moet gaan lezen of gewoon het lezen even neerleggen en wat Netflix uurtjes in plan! Meestal komt dan de lees zin al gauw terug!

There are so many new books coming out that you’re dying to read! How many do you actually buy?

Ja veel en veel en veel te veel! Omdat ik nu een paar grote uitgaven moet doen staat het kopen even op een laag pitje maar ik heb wel een setje VVV bonnen die ik nu klaar heb liggen voor die echte koopdrang! Wanneer het me teveel word heb ik in ieder geval mijn emergency bonnen nog! Ik denk dat je in mijn hauls van vorig jaar wel kan zien dat ik soms echt (en dan ook echt) belachelijk veel centjes uitgeef aan boekjes!

After you’ve bought the new books you can’t wait to get to, how long do they sit on your shelf until you actually read them?

Soms lees ik ze meteen! En op andere momenten liggen ze er (uhm even gluren op Goodreads) yup… een jaar! Goed, ik ga me dus even flink schamen in een hoekje en daar heel erg mopperen op mezelf en al mijn #firstworldbookproblems…..

In de tussentijd tag ik de volgende bloggers om hun #firstworldbookproblems antwoorden te geven:

(gezien ik vroeg om nieuwe bloggers die ik kon taggen word dit een lang eerste lijstje want er waren veel gegadigden!)

Heel veel plezier met het invullen van de tag en vergeet niet om een linkje naar deze post in te voegen zodat je pingback hieronder komt te staan en ik ook bij jullie kan komen kijken!

Nadine – To read or not to read
Karin – Samen lezen is leuker
Wendy – Passie voor boeken
Saloua – Bookwizarding
Kayleygh – Kayleygh.nl
Natascha – Qreative Minds
Moon – Mustreads or not
Kimberly – De Boekentrommel
Suzanne – Wat lees ik nu
Sanne – NL Boekenrecensies
Lisa – Rose and Books
Jan – JK Leest
Diane – Diane’s Boekenhoekje
Anja – Follow me move
Linda – Linda linea recta
Selene – Moon planet

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 comments

  1. Super die gifs :-). Ik herken wel wat reader problems.. Ik probeer ook wel altijd een boek uit te lezen, zelfs al vind ik er niks aan. Gelukkig is dit nog niet al te vaak gebeurd en sinds het bloggen nog minder want ik let nog meer op de goede aanbevelingen. Ik huil nooit bij een boek maar als ik voel dat er op het einde een emotionele scene begint aan te komen dan wacht ik ook tot ik wel even thuis ben om er ‘ten volle van te kunnen genieten’. Leuke tag!
    Inge – The Belgian Reviewer onlangs geplaatst…Using Calibre: adding a coverMy Profile