BookMark Karma

Dit idee speelt al langer in mijn hoofd nadat ik het op een andere boekenpagina heb gezien en het leek me zo gaaf om dat in deze leuke, gezellige groep ook te doen voor de geïnteresseerden.
Dus even overleg gehad met boekenvriendinnetje Kwante In Wonderland en besloten het door te zetten.
Want wat is er nu leuker dan elkaar boekgerelateerde cadeautjes te geven? Precies…

WAT IS DE BEDOELING?
(nieuwe) Boekenleggers uitwisselen met elkaar en gewoon genieten van het feit dat je een andere boekenliefhebber heel blij gaat maken met zo’n leuk hebbedingetje! En zelf ook verwend worden met wat leuks 😉

HOE GAAT DIT IN ZIJN WERK?
Het is de bedoeling dat als je je opgeeft om mee te doen je als eerste je e-mailadres doorgeeft privé via Kwante of mij zelf (wat je zelf fijner vindt)
Je krijgt dan na het sluiten van de inschrijving een link van een loting site.
Daar kun je dan je huisadres intypen in het verlanglijstje zodat deze alleen te zien is voor degenen die jouw lootje ‘trekt’.
Op deze manier proberen we huisadressen zoveel mogelijk privé te houden voor de buitenwereld.
Verder kun je daar op je verlanglijstje aangeven of je eventuele wensen hebt voor jouw boekenlegger, wat je leuk vindt (Denk aan een specifieke boekenlegger van een boek waar je helemaal gek van bent of bijv. magnetische boekenleggers als je die handig vindt of iets met dieren of een mooie quote erop wat ook in boekenwinkels wel te vinden zijn, you get the picture 😉 )
Diegene wat jouw lootje trekt KAN hier rekening mee houden, maar het is geen must. Het gaat om het idee om iemand iets leuks te geven, dus het mag ook gewoon een random boekenlegger zijn waarvan jij denkt dat je iemand blij mee kunt maken 😉

ZIJN ER KOSTEN AAN VERBONDEN?
Hier is natuurlijk niet onderuit te komen.
Aangezien niet iedereen zelf boekenleggers maakt of kan maken is het de bedoeling dat we dus een bedrag afspreken waar dus eventueel voor gekocht kan worden.
We hadden zelf in gedachten om het bij €5 te houden?
Hier zul je altijd wel iets leuks voor kunnen vinden of zelf voor kunnen maken.

DUS, LIJKT HET JE LEUK OM HIER AAN MEE TE DOEN?
Geef je dan hier op en niet vergeten je e-mailadres te vermelden.

Even een ‘last note’.. Denk er goed over na als je je aanmeldt en neem dit dan ook serieus.
Het zou heel jammer zijn als je achteraf teleurgesteld wordt als er eenmaal geloot is en degenen wat jouw lootje heeft getrokken doet er dan niks meer mee waardoor jij niks ontvangt.

We hopen op veel enthousiaste boekenliefhebbers die mee willen doen en dan kunnen we hier misschien wel een terugkerende traditie van maken in deze Super Gezellige groep!

(VOEL JE VRIJ OM ZOVEEL MOGELIJK BOEKENVRIENDJES TOE TE VOEGEN)

Groetjes Melissa & Kwante