Bookish Tag | Bump in the Night

bump-in-the-night

Om geheel in Halloween sfeer te blijven heb ik vandaag deze tag staan! Griezel je mee?

1) Which are your favourite supernatural/horror/scary characters to read about?
(e.g. vampires, werewolves, witches, monsters, serial killers, murderers etc).

giphyDan met stip bovenaan… een gedeelde plaats haha! Ik hou echt van Vamps en Witches! Ik was echt gek op de Twilight boeken en de Sookie Stackhouse serie & Huis van de Nacht serie heb ik echt verslonden! Maar heksen vind ik ook geweldig! Zoals de Wicca serie van Cate Tiernan! Je hebt hem me vast vaker horen noemen, ik ben echt verliefd op die boeken en heb echt altijd gehoopt dat er nog meer zou komen! In de Throne of Glass komen op een gegeven moment ook heksen en dat zijn ook echt favo stukken van mij!

2) Which scene from any book would be your ultimate nightmare to have been part of?giphy

IT van Stephen King…. Ik HAAT clowns!!! Ik vind hem zo afschuwelijk!!!
(Toch kan ik het niet laten om een gifje van hem er bij te gooien, jij haat hem vast ook! Kunnen we samen griezelen!)

3) If you could visit and explore any one scary or evil setting which would you pick and why?

Ik ben niet echt een held ofzo…. Als ik iets zou moeten kiezen? Dan zou ik wel met team Lockwood & Co op pad willen…. Ik sta natuurlijk achteraan… oh nee, in het midden 😉 veilig mensen om me heen! Maar de setting van Crimson Peak vond ik ook heel erg gaaf! (Nee, niet alleen vanwege Charlie!) Dus daar zou ik ook wel heen willen! En dan waarschijnlijk in mijn broek poepen van angst….

4) Which book was so frighteningly terrible that you almost fell asleep for eternity trying to finish it?

Oh deary hahaha…. Ja dat is toch echt Hex! Die was echt zo verschrikkelijk slecht….

5) Name one book you wish you could pull certain pages out of and swap for others to make it better?

Ja dat is een lastige zonder spoilers natuurlijk! Ga ik gewoon voor bovenstaande! Hex is op zich de gedachte (een eeuwenoude heks met een vervloekt stadje) een geweldig concept! Dus ik ruk gewoon 90% van de bladzijdes er uit en vul ze dan opnieuw in!

6) If you could turn any ‘bad or evil’ character into a good character, who would you pick and why?

Nee!!! Je hebt wel een slechterik nodig!!! Ik maak ze niet goed!!! Ohw wacht…. Ik weet er wel ééntje die zo ontzettend slecht is dat ze eigenlijk van de aardbodem geveegd zou moeten worden! Die mag wel een karakter switch ondergaan! De commandant van Vuur en As!

Quick fire round:

1) Favourite vampire character? Uhmmm… Eric (Sookie Stackhouse) staat wel on top! Gevolgd door Jackal denk ik van Blood of Eden!
derek-hale2) Favourite werewolf character? Derek Hale van Teen Wolf!!!!!!!!!!!!!!
3) Favourite witch character? Manon Blackbeak van de Throne of Glass serie! You got 2 love her!
4) Favourite monster character? Mijn favo monster is een Wyvern (gevleugeld mythisch reptiel) genaamd Abraxos ♥
5) Favourite ghost character? Moaning Myrtle
6) Favourite serial killer/murderer character? Bellatrix Lestrange

Dat was mijn tag deze week!

En ik geef hem door aan jou mijn lezer! Als jij een blog hebt dan kun je hem natuurlijk meteen overnemen! Een linkje naar deze post is leuk dan kan ik je vinden!

Bewaren

2 reacties

  1. Ben benieuwd naar jouw antwoorden! Lekker griezelig ☺

  2. Oh nu ben ik toch benieuwd naar dat dunne boekje! Ik wil in de winter ook heerlijk de serie opnieuw gaan kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: