Buren with benefits (Onbreekbaar #1), Lisette Jonkman

Buren with benefits (Onbreekbaar #1), Lisette Jonkman

Buren with benefits is deel 1 van de romantische serie Onbreekbaar van Lisette Jonkman. Supersnel geschreven, grappig en hot! Als je Audrey Carlan of Samantha Young hebt gelezen, mag je deze serie niet missen.
Abigail Martens werkt in een café en doet af en toe een modellenklusje. Ze woont nog steeds in een studentenkamer (meer kan ze niet betalen). Is dit nou het grotemensenleven waar ze van droomde?Ferdinand Frericks kan niet wachten tot zijn studentenleven begint. Hij sluit zich aan bij een studentenvereniging en stort zich op de avontuurtjes met zijn studiegenotes. Ondertussen blijft hij zijn buurvrouw Abby maar op onhandige momenten tegen het lijf lopen. Zij maakt iets anders in hem los dan alle hockeyblondines bij elkaar.
Als Abby haar blaaskakerige buurjongen Ferdi ontmoet, is haar eerste gedachte dat hij een dertien-in-een-dozijn-corpsbal is. Ze besteedt geen extra aandacht aan hem, maar dan helpt hij haar uit een potentieel gevaarlijke situatie met haar bezitterige ex en leert ze een heel andere kant van hem kennen.

four-half-stars
Buren with benefits geschreven door: Lisette Jonkman
Bladzijden: 264
Serie: Onbreekbaar #1
Meer van deze auteur: Verkikkerd , Verslingerd , Verknocht, Onbegrensde liefde
Uitgeverij: Luitingh Sijthoff | 1 May 2020
Genre: Romance
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Wat vind ik van de cover?

Zo lekker herkenbaar straks al die boeken van Lisette in de kast! Vrolijke kleurtjes en volgens mij worden alle ruggen naast elkaar ook een mooi plaatje!

Wat vind ik van het verhaal?

Hoe te beginnen met omschrijven van mijn mening? Wanneer er niks anders dan een glimlach steeds weer op je gezicht komt als je terug denkt aan hilarische scenes uit het boek kan het niet anders dan dat ik jullie nu vertel dat jullie dit boek moeten lezen!

‘Ik slaap naakt, trouwens,’ fluistert hij. ‘Dat  had ik je verteld, toch?’

‘Ik maak altijd ballondieren in mijn slaap,’ fluister ik terug. ‘Dat had ik je verteld toch?’

Als je de Verkikkerd serie al hebt gelezen is dit een onwijs leuke kijk vanaf andere personages. Niet een andere pov hoor, het is echt een eigen verhaal op zich maar je hebt wel van die aha momentjes!

Sowieso was ik al weg van Ferdi en Abby in haar andere serie maar nadat ik Onbreekbaar dicht sloeg moet ik zeggen dat die Ferdi echt mijn hart heeft gestolen!

De heerlijke interactie tussen die twee personages smaakt gewoon steeds naar meer en ik hou er van wanneer echt zo’n gladjakker type een echte good guy blijkt te zijn!

Niet neer te leggen en gewoon weer in één ruk uitgelezen!

Op naar het volgende deel!

Conclusie:

Niet alleen tijdens het lezen van dit boek genoten, een paar dagen later geniet ik nog steeds na van de heerlijke schrijfstijl van Lisette Jonkman. Voor mij de ‘Dutch Feelgood Queen’!

Corona? Depressief van al het thuiszitten en komen de muren op je af? Lisette tovert een lach op je gezicht en laat je de wereld vergeten!

Ga jij dit boek lezen? Laat het me weten in de reacties!

Dit boek koop je hier:

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.