| Celebrate Books Box | Sarah J. Maas Special

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaa! daar is hij dan! Mijn unboxing van de Celebrate Books box! Pas op! Alleen openen als je wilt zien wat er in deze speciale Sarah J. Maas box zit!

Voor de volgers van Wonderland die niet weten wat dit precies inhoudt?

Ontvang een boekenfeestje op je deurmat!

De Celebrate Books Box bevat een nieuwe young adult titel plus drie tot vijf cadeautjes.

De box van Celebrate Books heeft iedere keer een thema. In de maand november was het thema Glitter & Glamour. De producten in de box passen bij dit thema. De inhoud varieert. Wat zeker is, is dat je iedere keer een recent verschenen young adult boek plus drie tot vijf cadeaus ontvangt. Elke box is er in een gelimiteerde oplage, dus op = op.

Ik verwijs je graag naar Celebrate Books de site van Sandra waar je meer info kunt vinden en nog de juni boxen kunt bestellen!

Maar nu waar je voor kwam! De unboxing van mijn boekenfeestje!

Bij binnenkomst is het natuurlijk altijd moeilijk jezelf in te houden en niet de doos open te scheuren! Helaas is het allemaal even wat minder zonnig in Wonderland en dus bleef de box ongeopend staan…..

Nu eindelijk mijn Sarah J. Maas special geopend en wat zat er weer veel moois in! Heb jij dit mooie boek nog niet? Hou morgen goed mijn blog in de gaten 😉

Meteen bij het openen zie ik een kaars van Letters & Lights tussen de schuimpjes zitten! Weer een leuk hebbedingetje voor in mijn kast er bij! Je kunt deze kaars hier nog bestellen!

Daarna natuurlijk een mooi kaartje met de inhoud van deze box! Daar gluur ik altijd pas achteraf op want je wilt natuurlijk dat het een verassing blijft!

Bovenop dus The Night Court kaars en een totebag met het Night Court logo erop!
Je kunt nooit genoeg totebags hebben toch?

Daaronder een mooie quote card met digitale handtekening, een spiegeltje van Cccrystalclear met een leuke illustratie uit Hof van Doorns en Rozen! Een potlood van de Throne of Glass serie, Best of Ya Magazine en nog 2 ingepakte cadeautjes <3

En in die laatste cadeau verpakkingen zit een super mooi boekenlint van Bookworm Candles & Crafts en natuurlijk het boek waar we allemaal al tijden op zitten te wachten met bijbehorende prachtige boekenlegger van Best of Ya!

Wat vind jij er van? Ik vond hem zijn geld weer waard! Ben erg blij met de goodies van deze maand en het boek stond natuurlijk hoog op mijn verlanglijstje!

Heb jij dit boek nog niet? Hou morgen de blog goed in de gaten want ik mag een exemplaar verloten ♥

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment

  1. Ohhhh ik ga gelijk alle toeters en bellen aanzetten van je blog want ik wil dit boek zooooo graag! Zeker weten dat ik een (hele grote) poging ga wagen! 😀 Wat enorm leuk dat je dit mag verloten straks 🙂