Unboxing | Christmas Presents in Wonderland ♥

In deze post vind je wat ik mocht krijgen van de Kerstman en zijn Kerstelfje ♥ Niet alleen hun werden super verwend door het Kerstvrouwtje ook ik ben echt een bofbips! Kijk je mee naar mijn Christmas Presents?

Ik kan boeken vragen van hier tot aan de Chinese muur maar dat gaat meestal aan dovemansoren voorbij bij mijn hub die totaal geen letter leest! Mijn Kerstelfje is altijd afhankelijk van wat de Kerstman koopt en dus had ik dit jaar in plaats van boeken maar een lijst gemaakt met Funko’s die ik graag wou!

En dat heb ik geweten de boom leek bezaaid met pakjes die op Funko doosjes leken!

Bijna een volle maand heb ik zitten staren naar al mijn cadeautjes en wat was ik blij toen ik ze eindelijk mocht gaan openen!

Let the pictures begin ♥

Ik begin met dit poeppie ♥ In de film wist ik het al Niffler is mijn totemdier! Net als hij ben ik net een ekster voor alles wat blinkt en ik ben zo blij dat ik deze boef eindelijk in mijn kast heb staan!

Gaston ♥ De een verafschuwt hem de ander had vroeger stiekem een beetje een crush op hem 😉

Ik denk dat veel van jullie wel weten dat ik echt van Maleficent houdt ♥ Ik wil haar heel graag als een black and grey tattoo ♥

Hoe schattig zijn deze Mrs. Potts & Chip? Echt te aandoenlijk gewoon ♥

Sneeuwwitje is ook een van mijn favoriete verhalen! Niet door de zeven dwergen maar wel door de heks 🙂 Hihi yes ik ben een beetje vreemd maar ik heb een intense liefde voor Disney Villains ♥

Nog een Belle beauty! Lumiere uit de ‘echte’ film! Again ik met mijn ekster oogjes was echt verliefd op deze variant en natuurlijk zoals je hieronder ziet mocht ook Cogsworth niet ontbreken!

Wat is hij mooi gedetailleerd hé? Echt een juweeltje!

Deze prachtige Belle mocht ook niet ontbreken! Als ik denk aan Belle dan denk ik toch altijd meteen aan die geweldige baljurk waar ik als klein meisje al zo verliefd op was!

En dit is mijn favoriete Beest Funko! Zo vertederend hoe dat grote en ‘gemene’ beest in de sneeuw veranderde in een softie!

Gaan we verder met een awesome versie van de Evil Queen ♥ Ik ben zo verliefd op al mijn villains!

En ook deze Maleficent mocht niet ontbreken!!!! Ze is zo geweldig! Misschien heb je haar al voorbij zien komen op Instagram? Hoe geweldig past ze bij het boek?

En dan de Grand Supreme ♥ Echt intens gelukkig dat ik deze kreeg van mijn Kerstman en mijn Kerstelfje!

Mijn eerste complete serie heb ik behaald door deze twee beauty’s!!!

Onder de boom lag natuurlijk ook mijn Secret Santa pakket en daar zat het volgende boek in ♥

Mijn complete unboxing zal te zien zijn in de definitieve wrap up!

Intens verwend kreeg ik ook nog een heerlijke parfumset van de Kerstman en een heerlijke badset van mijn Kerstelfje ♥

Mijn kerst was al geweldig omdat we samen waren, gezond en wel maar het werd nog magischer met alle geweldige pakketjes!

Ben jij ook verwend? Wat kreeg jij van de Kerstman dit jaar?

8 reacties

 1. HAHAHA omg ja Niffler is idd echt jouw soulmate lol

  Hele toffe aanwinsten allemaal <3!!
  We zijn weer vreselijk verwend he hihi, achja moet kunnen xD

  Cruella en Ursula zijn echt gaaaaaf he <3 Ben ook zo blij met ze! En Evil Queen & Witch staan nog op mijn wishlist. WAT ZIJN ZE TOF!!
  En die special van Maleficent is ook zo gaaf he met dat vuur eromheen!

  Ik heb al een aantal unboxings en hauls online staan, maar er komt nog een aparte Funko pop haul aan van kerst en nog een aparte bookhaul die ik van manlief mocht ontvangen EN nog een aparte haul met andere spulletjes die ik kreeg :O oeps hahaha
  Melissa’s Bookworld onlangs geplaatst…| www Wednesday | December ’17My Profile

 2. Do schreef:

  Wauw, wat een geweldige funko’s heb je gekregen. Ik vind vooral Maleficent, Urusla, Cruella, Evil Queen & Witch echt super tof. Ik had ook funko’s gevraagd voor kerst, helaas niet gekregen, haha. Wel heb ik een aantal nieuwe boeken gekregen <3
  Do onlangs geplaatst…Bookish Tag – LeesgewoontesMy Profile

 3. Annemieke schreef:

  Die Niffler is echt zo cute. En Cogsworth is ook zo pretty. Wat heb je er veel gehad. Heerlijk. Als je dan geen boeken kan scoren, dan maar funko’s toch? 😉
  Annemieke onlangs geplaatst…TTT #122 – 2018 Releases I Am Looking Forward ToMy Profile

 4. zwartraafje schreef:

  Wat een leuke geschenken. Ik ben me nu vooral aan het afvragen hoe zwaar beladen (én met hoeveel tassen) ze de winkel verlieten toen ze jouw cadeautjes gingen kopen. 🙂
  zwartraafje onlangs geplaatst…Unboxing Bookish Winter SwapMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: