Cleaning the Closet ♥ 10

Down the TBR Hole! Dit is een meme die je vast al op andere plaatsen hebt gezien! Het helpt je to be read planken te kuisen! En Cleaning the Closet is best een goed plan zo nu en dan!

De meesten van jullie kennen dit gevoel waarschijnlijk, je (Goodreads) TBR-stapel blijft groeien en groeien en het lijkt alsof er geen licht aan het einde van de tunnel is. Je blijft toevoegen, maar je voegt meer toe dan je daadwerkelijk leest. En als je dan door je lijst scrolt, besef je dat je geen idee hebt waar de helft van de boeken over gaat en waarom je ze hebt toegevoegd. Nou dat gaat veranderen!

Het werkt als volgt:
  • Ga naar je Goodreads tbr plank.
  • Zet hem op oplopende datum toegevoegd.
  • Neem de eerste 5 of 10 (of zelfs meer!)
  • Als je dit wekelijks doet, begin je waar je bent gebleven de laatste keer.
  • Lees de samenvattingen van de boeken
  • Beslis: houdt het op je tbr of doe het weg!
Ik heb meerdere planken op Goodreads!

Ik heb planken voor elk apart jaar en ik moet zeggen dat het me een beetje begon op te breken!

Nou had ik geen hele grote stapels maar ik voelde me wel schuldig naar mijn mooie boekjes toe!

Ik heb op dit moment nog een aantal boeken op de ‘oude’ Goodreads to be read planken staan en ik ga bij elk van deze boeken bekijken of ik ze op mijn Once in my lifetime plank ga leggen of op mijn to read plank!

Dan brengt het misschien wat meer rust 😉 in deze ronde boekjes aangeschaft in 2019! Het einde is in zicht want er staan nog maar 11 boekjes op de ‘oude’ stapel!

Het eerste boek wil ik echt ontzettend graag lezen maar hoe ik het ook wend of keer…. Engelse boekjes pak ik gewoon echt niet gauw op! Ik heb dus ook wel besloten om gewoon geen Engelse boekjes meer te kopen. Naar de Engelse tbr plank dus!

The Devouring Gray (The Devouring Gray, #1) – Herman, Christine Lynn

Branches and stones, daggers and bones,
They locked the Beast away.

After the death of her sister, seventeen-year-old Violet Saunders finds herself dragged to Four Paths, New York. Violet may be a newcomer, but she soon learns her mother isn’t: They belong to one of the revered founding families of the town, where stone bells hang above every doorway and danger lurks in the depths of the woods.

Justin Hawthorne’s bloodline has protected Four Paths for generations from the Gray—a lifeless dimension that imprisons a brutal monster. After Justin fails to inherit his family’s powers, his mother is determined to keep this humiliation a secret. But Justin can’t let go of the future he was promised and the town he swore to protect.

Ever since Harper Carlisle lost her hand to an accident that left her stranded in the Gray for days, she has vowed revenge on the person who abandoned her: Justin Hawthorne. There are ripples of dissent in Four Paths, and Harper seizes an opportunity to take down the Hawthornes and change her destiny-to what extent, even she doesn’t yet know.

The Gray is growing stronger every day, and its victims are piling up. When Violet accidentally unleashes the monster, all three must band together with the other Founders to unearth the dark truths behind their families’ abilities—before the Gray devours them all.

Voor het tweede boek geld dus weer hetzelfde! Echt die synopsis mensen, terwijl ik het nu typ wil ik het gewoon weer lezen! Toch verplaats ik hem naar de Engelse tbr plank!

City of Ghosts (Cassidy Blake, #1) – Schwab, Victoria

They’re here.
They’re watching.

Cass can pull back the Veil that separates the living from the dead.

When Cass’s parents start hosting a TV show about the world’s most haunted places, the family heads off to Edinburgh. Here, graveyards, castles and secret passageways teem with restless phantoms.

But when Cass meets a girl who shares her “gift”, she realizes how much she still has to learn about the Veil—and herself. And she’ll have to learn fast. The city of ghosts is more dangerous than she ever imagined.

CRA kwam op mijn verlanglijstje te staan na de leuke synopsis en kreeg ik uiteindelijk in een swap ronde! Toch triggert hij me niet genoeg om hem boven nieuwe boekjes die binnen komen te plaatsen. Naar de Once in my lifetime plank dus!

Crazy Rich Asians (Crazy Rich Asians, #1) – Kwan, Kevin

Als Rachel door haar vriend Nicholas wordt uitgenodigd een zomer in Singapore door te brengen om zijn familie te leren kennen, weet ze dat dit de eerste stap is naar een huwelijksaanzoek. Wat ze niet weet, is dat Nicholas een van de allerrijkste en meest gewilde huwelijkskandidaten van Azië is. En dat de societydames absoluut niet van plan zijn de hoofdprijs aan hun neus voorbij te laten gaan…

Kwam ook via de swap in mijn bezit en ik wil hem zo graag lezen! Die cover is toch heerlijk creepy! Tja… met de drukte op het moment heb ik geen idee wanneer ik daar weer de tijd voor neem? Naar de Once in my lifetime plank dus!

De Duistere School – Paul, Sandra J.

Eenmaal je op deze school zit, geraak je er nooit meer weg.
Op de dag na de Grote Storm staat er plots een nieuw gebouw in het midden van Kraaidorp. De Duistere School wordt het genoemd, een internaat voor alle kinderen die in Kraaidorp wonen. Niemand wil luisteren naar de twaalfjarige Quinten, die als enige zweert dat er iets vreemds aan de hand is in zijn dorp. Zelfs zijn vader en zijn beste vrienden geloven rotsvast dat Bertus en Colette Zwart, de schooldirecteurs, het goed met hen menen. Maar dan verdwijnen de kinderen een voor een.

Armentrout schrijft natuurlijk heerlijke boeken en ik ben helemaal weg van de hele Lux serie! Toen ik op het verschijningsfeestje van The Darkest Star mocht komen kreeg ik van de uitgeverij een goodiebag met een exemplaar! Tja… waarom las ik het nog niet? Omdat er veel te veel mooie boeken uitkomen! Naar de Once in my lifetime plank zodat ik er niet meer om ga stressen en hem een keer oppak wanneer ik er zin in heb! En ik kom er nu achter dat er dus ook op GR een quote van mij bij de synopsis staat, zo leuk ♥

The Darkest Star (Origin, #1) – Armentrout, Jennifer L.

“The Darkest Star’ is het eerste deel in de Origin-serie van Jennifer L. Armentrout, die zich afspeelt in hetzelfde universum als de Lux-serie. In “The Darkest Star’ komt de jonge Evie in contact met de buitenaards knappe Luc. Bij die ontmoeting denkt Evie in eerste instantie dat Luc “gewoon’ een Luxen is. Maar al snel komt ze erachter dat hij nog veel machtiger, invloedrijker en gevaarlijker is dan dat. En… ze valt als een blok voor hem. “The Darkest Star’ is een fantasyverhaal vol romance en suspense, met ook nog die heerlijke Armentrout-humor. “Lux is absoluut een van mijn favo series aller tijden! Stiekem zou het van mij nog wel een vervolg mogen krijgen…’ KwanteinWonderland.com

Volgende Cleaning the Closet ronde gaan we verder met de 2019 tbr plank!

Totaal aantal verwijderde boeken: 0

Aantal boeken verplaatst naar Once in my lifetime plank: 3
Aantal boeken verplaatst naar to read plank: 0
Aantal boeken verplaatst naar Engelse tbr plank: 2

Totaal boeken Once in my lifetime plank: 28
Totaal boeken Engelse tbr plank: 21
Totaal boeken  to read plank: 8

Totaal boeken op de niet aangevraagd plank: 7

Nog 6 boeken op de oude planken!

Laat me weten wat je van mijn keuzes vind! Ben je het er mee eens?

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.