Mad as a Hatter Book Buying Tag

kop

Ben ik even blij dat de feestdagen er aan komen! Ga ik eens een mooi verlanglijstje in elkaar draaien!

vraag-2

Wanneer koop ik geen boeken, dat is een betere vraag 😉

Ik ben wel een emo koper in plaats van een emo eter…. oh wacht dat ben ik ook 😜

Maar ik koop dus vaak boekjes als ik een dipje heb! Waar koop ik boekjes? In mijn lokale boekhandels en op de dikke blauwe meneer zijn website natuurlijk! Heel erg af en toe als ik echt gek word gemaakt met een Engelstalig boekje dan koop ik ook bij Bookdepository!

vraag-3

Were all mad here en daarom deze week een tag die gaat over jou koopverslaving 😉

vraag-1

Uhm ja, heel erg!!!! Als ik kijk naar alle geweldige boeken die er elke maand uitkomen wil ik ze gewoon ALLEMAAL kopen! Helaas groeit er nog steeds geen geldboompje in mijn tuin en ook die Winston komt maar niet aan mijn deur!

Covers! Ik ben echt schuldig aan coverbuys! Mijn oog gaat vaker uit naar zwarte boeken met een eyecatcher maar de laatste tijd springen ook vaak witte boeken in mijn oog!

Mijn boekenkast is overheersend zwart net als mijn kledingkast dus het is hoogtijd voor wat kleur in mijn kasten!

vraag-4

Zucht ik zou heel erg graag tweedehands willen kopen maar dan vliegen er allemaal van die gedachtes rond in mijn hoofd…

Zou iemand zijn handen niet hebben gewassen na het toiletbezoek…. 😱 zouden ze het boek mee hebben genomen naar het toilet…. hebben ze in hun neus gepeuterd…… wat is dat voor vlekje…waarom plakt deze cover zo…. 😵 oh neeeeeeeeee een ezelsoortje! Aarrggghhh gebroken ruggetjes……………. 😨

Je snapt mijn probleem 😉

vraag-5

Oh dat verschilt heel erg….. de ene maand is het maar zo € 200,- (alsjeblieft mijn allerliefste mannetje van de hele wereld, lees dit niet!!!) en een andere maand is het misschien maar € 15,- (Dit jok ik heel erg!)

vraag-6

Oh dat verschilt heel erg! Krijg ik bijvoorbeeld een recensie boek binnen dan gaat die altijd voor! En soms koop ik bijvoorbeeld 4 nieuwe boeken en dan lees ik er 2 en dan koop ik weer 3 nieuwe boekjes en dan blijven die andere twee weer op de tbr liggen en dan…… Je snapt het vast wel!!!

vraag-7

Dit is echt een dilemma! Ik hou van dikke boeken!!! Maar als ik meer boekjes kan kopen die dunner zijn…. dan zijn dat wel weer meer werelden waarin ik terecht kan komen….. Snap je mijn dilemma? *aait ondertussen haar ACOMAF dikzakje*

vraag-8

Ik geef de tag door aan Danielle’s Boekenhoek & Raising my Book!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

5 reacties

 1. MelissaPötgens schreef:

  Oh dat verschilt heel erg….. de ene maand is het maar zo € 200,- (alsjeblieft mijn allerliefste mannetje van de hele wereld, lees dit niet!!!) en een andere maand is het misschien maar € 15,- (Dit jok ik heel erg!)

  whahahahaha heerlijk herkenbaar!
  Maar je kunt er denk ik wel vanuit gaan dat manlief van jou dit niet leest en gelukkig voor jou beheer jij de administratie hihi. Da’s hier dus andersom, dus hier is het vaker wel confrontatie als manlief ziet dat ik Weer wat gekocht heb… Eh schat, da’s een pre-order van maaanden terug.. En dan zie je hem heel bedenkelijk kijken omdat ik dat al een paar keer eerder zei in diezelfde maand hahahaa (al is het deze maand echt zo, dat ik meerdere pre-orders kreeg hihi)
  MelissaPötgens onlangs geplaatst…Reading Journal – For Book Lovers, PRE-viewMy Profile

 2. zwartraafje schreef:

  Oh ik weet nog dat ik een keer een dergelijke tag invulde en dat ik schrok van het maandelijkse bedrag. Ik was er toen echt van overtuigd dat het minder ging zijn maar eigenlijk was het nog steeds een braaf aantal hoor. Vermits ik zelf geen inkomen heb probeer ik daar echt wel op te letten. Meestal betaal ik mijn nieuwe aanwinsten dan ook met kerst -of verjaardagsgeld en anders met het geld dat ik krijg voor boeken die ik verkoop. Af en toe moeten er immers enkele boeken plaats ruimen voor nieuwe aanwinsten anders kan ik niet alles in mijn boekenkasten kwijt.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Mijn boekenkasten in cijfers #2: 2016My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: