Movie Monday: Crimson Peak

Verenigde Staten, Fantasy / Horror

119 minuten102234.300

geregisseerd door Guillermo del Toro
Acteurs oa Mia Wasikowska, Jessica Chastain en Tom Hiddleston

In de nasleep van een familietragedie bevindt een ambitieuze schrijfster zich in een tweestrijd tussen de liefde voor een oude vriend en een mysterieuze outsider. Om haar verleden te ontlopen vlucht ze naar een huis dat haar geschiedenis ademt.

kijkwijzer-16

kijkwijzer-groftaalgebruikkijkwijzer-geweld

 

 

Ik geef deze film ❤❤❤❤

Als eerst wil ik kwijt dat al is de aanbevolen leeftijd 16 jaar dit echt geen enge horror film is, eerder een fantasy met wat enge stukjes.

Als er meer horror was geweest had deze film echt 5 ❤en gekregen want qua muziek, geluidseffecten en prachtige decors was ik compleet verkocht!

Het verhaal, tja dat rommelt wel op bepaalde stukjes maar is toch aardig in elkaar gezet. wat me eigenlijk het meest dwars zat is de geringe mate waarmee alles onderzocht is, de vader word op gruwelijke wijze vermoord maar er word niet meteen een onderzoek ingesteld waarbij naar zijn laatst uitgeschreven cheque word gekeken. De speurneus van vader lief weet hem bepaalde dingen te vertellen over Mr. Sharpe maar dat hij meerdere malen getrouwd is niet (er word enkel gezegd dat hij al getrouwd is) terwijl alle vorige echtgenotes uit de plaatsen kwamen waar hij de financiering voor zijn machine rond probeerde te krijgen.

De acteurs voor deze film zijn zeer goed gekozen, Mr Sharpe is zo mysterieus en charmant, en de tijd waarin de film zich afspeelt met de prachtige kostuums, ja dat heeft me toch betoverd.df61d47a7752729b59ba4b3a70c28c78

Ben je geen horror fan maar toch benieuwd, deze kun je met een gerust hart kijken! Durf je echt niet omdat je veel te gauw schrikt dan is er natuurlijk ook de mogelijkheid om het boek te lezen!

Je kunt gaan voor het officiële boek van de bioscoopfilm:

Of een prachtig boek met achter de schermen informatie en materiaal.

Of een prachtige kalender!


Trailer

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.