De Kwante in Wonderland TAG

Als je dan even niet meer weet wat voor tags je allemaal nog kunt doen knutsel je er toch zelf 1 in elkaar 😉

TAGKWANTE

Regeltjes zijn simpel!

 1. Je vermeld mij 😉
 2. Je geeft antwoord op de vragen
 3. Je geeft de tag door!

Veel plezier met het lezen en misschien ook wel invullen van de tag!

aliesssss

Op dit moment telt mijn prachtige boekenwand 496 juweeltjes! Ik ben zo trots op mijn verzameling boekjes ♥

konijn

Ik heb een Nederlandse tbr en een Engelse!
De laatste twee jaar ben ik steeds meer Nederlands gaan lezen omdat ik merk dat ik dan toch sneller geconcentreerd blijf!

Mijn Nederlandse tbr bevat 62 boekjes en dat zijn voornamelijk delen uit series waarvan ik de eerdere delen nog wil herlezen! (Echter blijf ik nieuwe boekjes kopen dus tja…. schuiven en zo 😉 )

Mijn Engelse tbr is 22 boekjes hoog dus eigenlijk vind ik dat ik een keurige tbr stapel heb!

2016 Reading Challenge

2016 Reading Challenge
Kwante has
read 87 books toward
her goal of
100 books.
hide

Ik doe voor het tweede jaar op rij mee aan de Goodreads Challenge en voor 2016 had ik hem op 75 boekjes gezet omdat ik niet super in mijn velleke zit, ik heb echter al 87 boeken gelezen dus heb ik de challenge verhoogd naar 100 boekjes! Of ik het ga halen? Dat denk ik wel! Maar hoeveel ik er boven kom durf ik niet te zeggen!

MadHatter

Ik heb geen idee waarom ik zelf een tag bedenk en deze onmogelijke vraag er in zet 😂😂😂

Maar goed laat ik eens een eindje weg denken….. De laatste tijd ben ik natuurlijk fan van Sarah J Maas en Jennifer L Armentrout maar als ik verder terug in de tijd ga moet ik zeggen dat ik heel erg fan van de Wicca boekjes van Cate Tiernan ben en de Gossip Girl boeken van Cecily von Ziegesar en natuurlijk mogen de vampier boeken van P.C. Cast en Kristin Cast niet ontbreken…… Ik denk dat die boekjes er voor zorgden dat ik na jaren niet te hebben gelezen weer terug kwam in mijn Must Read Addicton!

maartse

I must say ALL THE NEW ADULTS!!! Hoe heerlijk is het om jezelf compleet te verliezen in zo’n zwijmelboekje?

dormouse

Most recent? Mijn god ik heb een nacht slaap overgeslagen en voelde mezelf in een hof van mist en slaperigheid!!!!

Dan raad je het wel natuurlijk he 😉 Hof van Mist en Woede van Mevrouw Maas! Die vrouw kan me toch een boeken schrijven!

Volgende week wil ik meedoen aan de Throne of Glass serie READ A LONG van Melissa’s Bookworld en Annabel van het Leven van een Boekenworm maar of ik dat ga redden? Ik loop namelijk al een week met insomnia issues rond en ben best aan het eind van mijn Latijn…. Ik ga natuurlijk mijn best doen om de dikke boeken lekker mee te lezen!

caterpillar

Ik denk dat ik het maar wijt aan mijn gebrek aan slaap! Hoe kom ik in vredesnaam op een vraag als deze? Ik heb denk ik niet genoeg ruimte op mijn server om mijn favoriete personages op te noemen………………

Ik ga voor meest recent! Rhysand is….. LIEFDE!!!!

queen

Hmmm mijn laatste ugly cry boekje was denk ik Onbereikbaar van Rebecca Yarros… Goodness zelfs mijn waterproof mascara was hier niet tegen bestand!

cheshire

Hmmm ik zou bijna met mijn hoofd tegen de muur willen lopen want ik bedacht echt weer de meest lastige vragen…. Maar natuurlijk leef ik al in mijn eigen Wonderland dus kan ik met een gerust hart een andere reisbestemming kiezen… Ik uhm wil best in een bepaald Hof wonen bij een bepaalde heer van het duister en zo 😉 jullie snappen het hè… ik ben compleet in de ban van Rhysand op het moment…. Sorry guys maar het duurt denk ik wel even…. deze ultieme boek hangover….

Untitled

Natuurlijk tag ik de allerliefste Melissa en aan haar de eer om hem verder te verspreiden!

Ik hoop dat jullie de tag leuk vonden en hem over willen nemen! Als je dat doet link dan ajb naar deze pagina want dan krijg ik er een melding van binnen! Kan ik komen kijken naar jullie antwoorden!

Veel liefs, Kwante

Bewaren

Bewaren

3 reacties

 1. Thanks voor de TAG lovely, ik heb hem ook met veel plezier ingevuld <3
  A.s. dinsdag zal die van mij verschijnen dan 😀
  melissasbookworld onlangs geplaatst…WISHLIST WEDNESDAY: #8My Profile

 2. Tamara TS schreef:

  Wat een toffe tag! Ik sla hem even op, zodat ik hem later een keertje kan invullen! Leuke antwoorden ook. Kate Tiernan en PC & Kristen Cast vind ik ook geweldig!
  Tamara TS onlangs geplaatst…De Zomer in je Bol met Batiste Mini droogshampooMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: