De Lunar chronicles Scarlet – Marissa Meyer

Terwijl Cinder verwoed pogingen onderneemt om te ontsnappen uit de gevangenis,
is aan de andere kant van de wereld, in Frankrijk, Scarlet Benoit op zoek naar haar verdwenen grootmoeder. Tijdens haar tocht ontdekt ze dat haar grootmoeder veel geheimen had.
Wanneer ze Wolf, een rebel, ontmoet, lijkt hij de enige die haar kan helpen,
ook al zegt haar instinct dat ze hem niet kan vertrouwen.
Ondanks zijn duistere verleden, voelt Scarlet zich toch aangetrokken tot hem Het speurwerk van Scarlet en Wolf brengt hen op het pad van Cinder, en hun verhaal blijkt veel meer verbonden dan ze konden vermoeden. Samen moeten ze alles op alles zetten om uit de handen te blijven van de geslepen Lunar koningin Selena, die bereid is tot alles om van prins Kai haar man, haar koning maar vooral haar gevangene te maken

Auteur: Marissa Meyer

  • Nederlands
  • 380 pagina’s
  • Manteau Jeugd
  • maart 2013
  • Score 5/10

Dit is het tweede boek van de Lunar Chronicles , ik amuseerde me wel met dit boek , maar ik merkte dat ik in het bijzonder uitkeek naar de stukken van Cinder en Kai .
Tot mijn spijt, moet ik zeggen dat ik het verhaal van Scarlet en Wolf minder interessant vond dan Cinder, kan zijn omdat ik Roodkapje niet echt een leuk verhaal vind.

Verder vond ik het erg jammer dat in dit 2e deel je nog steeds niet kunt achterhalen wat de professor van plan is met Cinder en natuurlijk vond ik het afschuwelijk om te lezen wat er met Keizer Kai en Koningin Levana gebeurd.

Toch kijk ik uit naar deel 3 Cress, ik hoop dat haar verhaal me meer boeit,
Rapunzel vind ik wel erg leuk!
Hopelijk kom je in deel 3 ook meer over Cinder en haar plannen voor de toekomst te weten.

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.