De One (The Selection #3) – Kiera Cass

Let op de recensie van dit boek bevat spoilers voor wanneer je de eerdere delen nog niet las!

De selectie heeft het leven van 35 meisjes voorgoed veranderd. En nu is de tijd aangebroken dat er een winnaar wordt gekozen. America had nooit durven hopen dat ze kans maakte op de kroon of om het hart van prins Maxon te kunnen veroveren. Maar nu de competitie haar einde nadert en de bedreigingen van buiten de paleismuren steeds gewelddadiger worden, realiseert America zich hoeveel ze heeft te verliezen en hoe hard ze moet vechten voor de toekomst die ze wil.

hISBN: 9789000338658
Uitgever: Van Goor
Verschenen: 2014
Taal: Nederlands
Bladzijden: 264 pp.
Bindwijze: Paperback
Genre: Young Adult|Fictie

Ik geef dit boek ❤❤❤❤

De cover23497421


Zucht.. Ik blijf ze prachtig vinden al die jurken! Ik denk dat dit mijn favoriete jurk is!

Mijn mening


Ik vond dit het beste deel tot nu toe!!!

De One is het derde boek in de Selectie serie van Kiera Cass. Ik moet zeggen dat ik al weg was van deze serie door de covers maar het lezen van dit deel heeft me echt verliefd gemaakt! Zodra ik begon met lezen was ik niet meer te stoppen!

America blijft wel een puntje van irritatie want het ene moment drijft ze me tot waanzin met haar besluiteloosheid en het volgende moment hou ik van haar door haar persoonlijkheid…

De laatste vier kandidaten, America, Elise, Kriss en Celeste. In de laatste 2 delen leren we hun beter kennen en zien we hoe persoonlijkheden kunnen veranderen door de tijd en invloeden. Wat was ik verbaasd over Celeste, van begin af aan Queen Bitch, een groot wraakzuchtig kreng en nu heeft ze mijn hart gestolen

fa64a9024c0f3f79ddefd3162dc62b84

Maxon heeft net als America mijn hoofd gevuld met zowel irritatie als adoratie! Vanaf het begin af aan liepen ze om elkaar heen te draaien omdat ze beiden te koppig waren om voor hun gevoelens uit te komen. Al die problemen die bespaard hadden kunnen blijven….a

Maar toch is het heerlijk hoe ze langzaamaan steeds meer naar elkaar toe trekken ♥

En dan Aspen…. na de Prins en de Lijfwacht was mijn hart gebroken voor hem…. In dit boek lijkt het alsof hij nergens meer mee zit en helemaal happy is…. dat was een beetje verwarrend maar goed, hij blijft in mijn hart!

Waarom ik dit deel tot nu het beste vind komt mede door de rebellen, er is meer gevaar en spanning en dat is samen met liefde natuurlijk een gouden combinatie!n

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.