De pier, Claire Douglas

Bijna twee decennia geleden verdween de 21-jarige Sophie Collier. Ze werd voor het laatst gezien op de oude victoriaanse pier in het kustplaatsje Oldcliffe. Frankie Howe wordt al twintig jaar geteisterd door nachtmerries over de verdwijning van haar beste vriendin. Maar wanneer ze een telefoontje krijgt van Sophies broer, die haar vertelt dat er een lichaam is gevonden, weet ze dat ze niet langer kan weglopen voor het verleden.
Angstig voor de emoties die loskomen als de oude wonden weer worden opengereten, keert Frankie toch terug naar het dorp waar ze opgroeide. Wat niemand daar weet, is dat Frankie een geheim met zich meedraagt. Maar wat Frankie niet weet, is dat ze niet de enige is die iets verborgen houdt.

five-stars
De pier geschreven door: Claire Douglas
Bladzijden: 336
Uitgeverij: A.W. Bruna | April 11th 2017
Genre: Thrillers & Suspense
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads

Ik mocht dit boek ontvangen als recensie exemplaar van de uitgever in ruil voor een eerlijke recensie, hartelijk bedankt hiervoor!

De Pier | De coverde pier

Allereerst raakte ik betoverd door de glitters in het water en door de titel van het boek. In combinatie met de quote van Marie-Claire word de pier opeens mysterieus en duister. Nog zonder de flaptekst te lezen wil ik het geheim achter de pier al ontrafelen!

Een echte coverbuy voor mij!

Na het lezen van de flaptekst ben ik verkocht en is dit een must read!

De Pier | De binnenkant

Op de eerste bladzijde komt Frankie er na haar lunch achter dat Sophie echt overleden is en dat er iets is gevonden. Vanaf dat moment zit ik vast aan dit verhaal. De schrijfstijl van Claire Douglas grijpt je en laat je niet meer los. Elke vrije minuut ging naar het lezen van dit boek.

Na dit boek dicht te hebben geslagen ben ik echt even overrompeld! Wat een geweldig boek! Echt veel beter dan verwacht!

Dit boek heeft precies de juiste ingrediënten voor een goede thriller! Door alles wat zich langzaam ontrafelt raak je in shock en blijf je je afvragen wat er nu gebeurd is, het einde is echter compleet het tegenovergestelde van wat je verwacht had!

Gewoon wauw! Echt een ijzersterk verhaal! Ik heb in dit verhaal zoveel verschillende dingen gedacht en zat er zo compleet naast! Echt een briljant boek! Al zijn 5 sterren meer dan waard!

Het verhaal word in verschillende delen verteld. We lezen vanuit Frankie in het heden en lezen delen uit Sophie haar dagboek uit het verleden. Elk hoofdstuk bouwt steeds meer spanning op en door het boek heen leren we steeds meer mensen kennen uit het verleden van Frankie en Sophie. Zo trek ik steeds meer conclusies over verschillende personen. Heerlijk hoe je door dit boek heen echt zelf een zoektocht start naar wat er nu gebeurd is met Sophie!

Iedereen lijkt verdacht in dit Engelse stadje en dat maakt dit boek vol geheimen tot een echte pageturner!

 

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments

  1. Deze heb ik ook gelezen en gereviewd (Local Girl Missing) en ik wil zéker nog boeken van deze auteur lezen… Ik dacht dat het een bepaalde kant op ging om helemaal verrast te worden op het einde. Grote aanrader!