De prins (The Selection 0.5) & De lijfwacht (The Selection 2.5) – Kiera Cass

Let op de recensie van dit boek bevat spoilers!

In De selectie moest America Singer haar geheime liefde opgeven en haar thuis verlaten om een felle strijd aan te gaan voor een kroon die ze niet wil.

Maar ook prins Maxon had een andere liefde voordat de Selectie begon. Het verhaal van De prins opent de week voor de Selectie begint en volgt Maxon tot aan de eerste dag van de competitie.
Aspen Leger, opgevoed in een van de laagste kastes, heeft nooit durven dromen dat hij ooit in het paleis zou wonen als lid van de koninklijke wacht. Nu is hij daar en komt hij zijn vroegere liefde America tegen die deelneemt aan de Selectie. Het verhaal van De lijfwacht geeft lezers een kijkje in het leven van Aspen binnen de paleismuren en de waarheid over de wereld van de koninklijke lijfwacht die America nooit zal weten.

ISBN: 9789000343669
Uitgever: van Goor
Verschenen: 2015
Taal: Nederlands
Bladzijden: 176 pp.
Bindwijze: Paperback
Genre: Young Adult/Fictie

Ik geef dit boek ❤❤❤

De cover


Hier word naar mijn mening even de plank misgeslagen, ik had hier het liefst een splitscreen69d003993bb9af086b4bb60c41a8291b foto gehad met Maxon en Aspen! Beide in hun officiële kledij had dat een veel mooier plaatje gegeven vind ik!

Mijn mening


Ik ben wel een beetje meer van Aspen gaan houden na zijn verhaal, ergens diep in mij wil ik nu dan ook dat America voor Aspen kiest….. maar toch ben ik om heel eerlijk te zijn een beetje teleurgesteld in dit boek.

Natuurlijk wist ik van tevoren dat het gewoon de scenes zouden zijn van uit het oogpunt van de 2 mannen in America’s leven geschreven is maar ik miste dan wel een paar stukken vanuit hun oogpunt die er echt toe deden! Ik bedoel maar te zeggen dat het einde me compleet overrompeld heeft, ik wil lezen hoe Aspen zich voelt nadat America bijkomt….

Ik ging stuk om alles wat hij tegen haar zei terwijl ze sliep… 😢f39d2f7081f3b933e7a4d2e28d1a286b

Het bonusmateriaal is leuk om te lezen zo vind je er een interview met Kiera, een playlist van muziek en stambomen van de hoofdpersonages!

Door deze novelle is de wijze waarop ik naar Prins Maxon en Lijfwacht Leger kijk toch iets veranderd en daardoor is het wel een waardevolle toevoeging aan de serie!

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.