De waarheid, Colleen Hoover

De waarheid, Colleen Hoover

De spannende NA-thriller 'De waarheid' van Colleen Hoover gaat over schrijfster Lowen. Ze kan nauwelijks rondkomen, tot ze de kans van haar leven krijgt: ze mag de populaire boekenserie van Verity Crawford voltooien, die door een auto-ongeluk zelf niet meer kan schrijven. Als Lowen door Verity's aantekeningen gaat, ontdekt ze een ongepubliceerde autobiografie die verborgen had moeten blijven. Ze besluit om het verhaal verborgen te houden, ook voor Verity's man Jeremy. Maar dan krijgt ze gevoelens voor Jeremy. Hoelang kan Lowen de waarheid voor zich houden?
'De waarheid' is duister, spannend en immens verslavend: een echte Hoover.

five-stars
De waarheid geschreven door: Colleen Hoover
Bladzijden: 244
Meer van deze auteur: Nooit meer, Mijn belofte aan jou, Uitzonderlijk, Too late, Misschien nu
Uitgeverij: Zomer & Keuning | 5 February 2020
Genre: Thrillers & Suspense
Vertaald door: Olga Hoekstra
Uitgave: Paperback
Voeg toe op: Goodreads
Ik heb dit boek gekregen in ruil voor een recensie, hartelijk bedankt hiervoor! Mijn mening word hierdoor echter op geen enkele wijze beïnvloed en zal dus altijd eerlijk zijn.

Wat vind ik van de cover?

Waarheid heeft voor mij een heel warrige cover maar gezien het een Hoover is was het toch een instant buy ook al vind ik de cover wat minder! Wel vind ik na het lezen van het boek het een beetje jammer dat de titel veranderd is van Verity naar Waarheid want het boek gaat over Verity als persoon.

Wat vind ik van het verhaal?

De eerste 60 pagina’s had ik grote twijfels… was Hoover buiten haar passen gaan lopen? Is een ander genre schrijven niet aan haar besteed?

Er zat niet echt vaart in het verhaal en er was ook niks wat echt je aandacht vastgreep.

Ik kreeg zelfs een beetje een dipje en had eigenlijk niet zo’n zin om door te lezen!

Dat voorspelt niet veel goeds hoor ik je denken!

Maar dat Hoover alles kan schrijven heeft ze met Verity wel bewezen!

Roman, drama en thriller in een boek! En wat heb ik er van gegruweld en genoten! En na die eerste bladzijdes waar ik bijna opgaf gaf ik de rest van de bladzijden mijn slaap op!

Ik moest verder lezen! En het thriller aspect was goed aanwezig want ik lag gewoon angstig te zijn in mijn bed!

Waarheid is echt gruwelijk goed! En ik moet zeggen dat Hoover misschien nog wel beter in dit genre is dan in het romantische vlak!

Ik heb dit boek echt verslonden! Het is echt één van de meest verontrustende boeken die ik ooit heb gelezen, maar op de best mogelijke manier. Ik was niet helemaal zeker wat ik kon verwachtten maar ik was op geen enkele manier voorbereid op wat ik kreeg en hoe gruwelijk elke pagina ook was, ik kon niet wachten om de volgende te lezen. Ik wil meer! Doe jezelf een plezier en lees dit!

Als jij het ook las ben ik heel benieuwd! Mijn vraag is wel spoiler gevoelig dus alleen klikken als je het boek al las!

Waarheid, wat zou de waarheid nu zijn… brief of manuscript? Ik vraag het me echt heel erg af! Als jij het al las reageer dan alleen met brief of manuscript.

Dit boek ook lezen?

[bol_product_links block_id=”bol_5e5a7412473c9_selected-products” products=”9200000125006168,9200000125118343,9200000130358464″ name=”verity” sub_id=”” link_color=”000000″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”000000″ deliverytime_color=”000000″ background_color=”FFFFFF” border_color=”FFFFFF” width=”796″ cols=”3″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Het totaalplaatje

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment