De wereld word weer een stukje Wonderlijker!

Hey daar aan de andere kant van het schermpje,

Vanuit Wonderland moet ik even uiten hoe blij ik ben! giphy

In Disneyland liepen er ongelofelijk veel mensen verkleed in Wonderland outfits, we zagen zelfs een dame die sprekend leek op de hartenkoningin uit de “echte” film.

Ik word er zo blij van, de souvenirwinkels waren ook extreem goed gevuld met Wonderland spulletjes, dit was minder goed voor mijn portemonnee. (Ik heb er nu dus één van uienleer…)tumblr_m6pe87mQkO1qfinyto1_500

Wonderland is booming, het lijkt alsof iedereen zijn muchiness terug heeft gevonden ♥

Alice kwam de laatste jaren al voor in nieuwe boeken (Gena Showalter) en nieuwe films (Tim Burton met zijn Alice in Wonderland).

 

Ik stuiterde gister dus bijna uit mijn bed toen ik op Facebook de allereerste trailer van Alice Through the Looking Glass voorbij zag komen!

tumblr_nhkt5xP9c31u05gz8o1_500

5 jaar heeft het geduurd voor er een tweede deel kwam ♥

Gelukkig spelen Johnny Depp (als de Mad Hatter), Mia Wasikowska (als Alice) en Helena Bonham Carter (als Red Queen) allemaal dezelfde rol als in de eerste film.

In het verhaal zal Alice terugkeren in het magische Wonderland. Deze keer kan Alice zichzelf transporteren door middel van een speciale spiegel die het mogelijk maakt veel meer van het toverachtige land te zien.

Wanneer Alice (Mia Wasikowska) wakker wordt in Wonderland, moet ze door een nieuwe mysterieuze wereld reizen om daar een magische scepter te vinden, die de kwaadaardige ‘Lord of Time’ kan stoppen. Hij wil de tijd in Wonderland zo ver vooruit spoelen, zodat deze ooit zo magische en mooie plaats verandert in een dorre, levenloze en oude wereld. Met de hulp van een aantal nieuwe vrienden moet Alice ook een kwaad complot zien te ontrafelen om de Queen of Hearts weer terug op de troon te krijgen.

De release van Alice Through the Looking Glass staat gepland in juni 2016.

De amazing trailer zie je hier:

Kijk jij ook zo uit naar deze heerlijke film met Johnny Depp?

Ik kan niet wachten!

handtekening1

2 reacties

  1. zwartraafje schreef:

    Ja! Ik werd helemaal blij toen ik de trailer zag. Stilletjes aan begon ik te denken dat er geen tweede film zou komen. Maar vermits ik de eerste film helemaal geweldig vind ben ik erg blij dat die er toch aan komt. Ik ben ook ontzettend benieuwd naar Beauty and the Beast. Maar die komt pas in maart 2017 uit én dat duurt echt nog SUPER lang.
    zwartraafje onlangs geplaatst…Crimson Peak – Nancy HolderMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: