Dear Diary ♥ 4 | Greed is my sin!

In Dear Diary vinden jullie van alles en nog wat wat ik gewoon kwijt wil op dat moment! Het is dus eigenlijk ‘A day in the life of…’ maar dan nieuw leven ingeblazen met een nieuwe titel! Lees je mee?

In de vorige post had ik het al over mijn hebberigheid met betrekking tot boekboxen!

Ik kreeg daar op Facebook, Whatsapp en onder de blogpost leuke reacties op en daarom besloot ik al mijn hebberigheid met jullie te delen!

Deze Dear Diary’s zullen dan allemaal de titel Greed is my Sin krijgen ♥

Deze week deel ik de Book Sleeves die ik zo graag wil hebben!

Ik heb nu al vier of vijf book sleeves en eerlijk? Ze zijn zo ontzettend handig!
Op vakantie gewoon alle boeken die je mee wilt nemen in een sleeve en no book will be harmed!

In een grote hardcover sleeve passen gewoon twee paperbacks en ik kan niet anders zeggen dan dat ik echt verslaafd ben aan deze handige dingen!

Kijk maar mee naar alle mooie sleeves die ik nog graag wil hebben, je bent gewaarschuwd mijn Pinterest borden zijn verslavend!

Wat is jou favo sleeve?

Ik hoop dat je mijn hebberige borden leuk vind, laat het me vooral hieronder weten ♥

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments

  1. Mijn moeder heeft een aantal sleeves voor me gemaakt, 1 van Divergent, 1 van Percy Jackson en 1 van ACOTAR en daar ben ik wel echt verliefd op. Ik heb er ook een aantal uit Engeland, die vind ik ook wel erg tof!

  2. Ik heb nog geen enkele booksleeve en was eigenlijk aan het overwegen of ik er eentje aan mijn Secret Santa wenslijst zou toevoegen. Maar zo’n sleeve is natuurlijk wat kostelijker als andere fandom-spulletjes dus ik durf precies niet goed uit schrik dat het hebberig zou overkomen. Oh en ik begin het ook te leren om mezelf wat vaker te troosten met leuke boekenspulletjes. Zo bestelde ik onlangs toch maar Emmy’s Halloween Box en deze voormiddag heb ik de twee hardcovers van De Kraaien van Leigh Bardugo besteld.