Dear Diary ♥ | Slechte Cadeautjes?

Jaaaa gekke titel he! Maar ik denk dat iedereen vast wel eens ooit iets gekregen heeft waarbij hij of zij dacht? Uhhh thanks, I hate it…. hahaha! Lees gauw verder over slechte cadeautjes!

Deze kerst ben ik gewoon een heel blij ei hoor!

Allemaal mooie dingetjes gekregen en dus een heel tevreden persoontje!

Maar ik kan me ook andere kerstdagen heugen, of verjaardagen, waarbij ik echt bij mezelf dacht wat moet ik hier nu in vredesnaam mee!

Of mensen die je al tig jaren kennen en je iets geven waardoor je gaat denken dat deze mensen je echt helemaal niet kennen!

En toen bedacht ik me dat ik het echt grappig zou vinden om van jullie te horen wat jullie ‘stomste’ cadeautjes ooit waren!

Natuurlijk alles komt uit een goed hart en je mag een gegeven paard niet in de mond kijken etc etc!

Maar wees eerlijk!

Er moet ooit iets aan jullie gegeven zijn waarbij je hetzelfde denkt als op het plaatje hier boven 😉

Zo kreeg ik ooit een wollen trui terwijl ik echt absoluut gek word van de kriebels dan!

Of kreeg ik een keer een zelf samengesteld mandje met deo’s….. waardoor ik later aan mijn vriend vroeg of ik soms stink!

Een bon voor de sauna…. iets waar ik dus echt never naar toe zou gaan!

En zo kan ik nog wel even door gaan!

Maar nu geef ik de beurt aan jullie!

Vertel! Heb jij ook wel een slechte cadeautjes gehad?

 

 

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Ik krijg gewoon standaard geeeeeeen boeken …. Dit jaar heb ik 5 dvds gehad waarvan ik er 3 maar zelf heb gekocht en 2 boeken, die ik al had liggen en die ik gewoon heb ingepakt en op de stapel heb gelegd…
    Laat ik maar zwijgen over de roze pantoffelschoenen en over een haarborstel die je haar laat shinen … :/

  2. Toen we nog niet zolang samen waren kreeg ik ooit boeken cadeau van mijn man die ik zelf nooit uit het rek zou nemen. Ik heb twee van de drie boeken gelezen en ze vervolgens enkele jaren later alle drie weggedaan. Tja, mijn kasten groeien niet naarmate ik meer boeken verzamel dus af en toe moeten er enkele weg. Andere cadeautjes die me niet echt aanspraken waren ondermeer een messenblok, een lamp met een pluche leopard omhulsel, roze servetten, decoratiespulletjes met glitters, een gezichtsreinigingset, een pastelkleurige sjaal, …