Dear Diary | Santa’s Coming! En zo kom jij in de juiste sfeer!

Vanaf de eerste dag van december begint het extreem te kriebelen! Maar als enige kerst maf in dit huis heb ik altijd moeten wachten totdat Sint en zijn welke kleur pieten dan ook het land weer uit waren! En raad eens 😉 vanavond zijn ze allemaal weer op de boot naar waar ze ook maar vandaan kwamen en dat betekent maar 1 ding: SANTA’S COMING!!!! En in deze post deel ik wat dingetjes met je waardoor jij net zo in de sfeer komt als dat ik dat al maanden ben ;-)!

Kerstdecoratie!

Of je nu van volle kerstbomen houdt (zoals ik), of van subtiele decoratie, er is online gelukkig ontzettend veel moois te vinden! En nu we zoveel mogelijk thuis moeten blijven is online snuffelen toch heerlijk!

Zo vond ik deze lichtslinger zo leuk om je kerstkaarten aan op te hangen ♥

Dit jaar heb ik zowel met de Swappies een kerstkaarten uitwisseling als met Zwartraafje haar kerstkaarten actie dus ik heb dit jaar sowieso lekker veel echte post ♥

De grootste hype dit jaar is de nieuwe Twinkly verlichting!

Met je mobiel je boom inkleuren is natuurlijk ook wel heel erg leuk, ik weet dat het sowieso de grootste wens van mijn kind is om de boom met deze lichtjes te behangen 😉

En mocht ik ooit de loterij winnen dan weet ik 1 ding heel zeker!

Ik ga dan eindelijk een kerstboom etagère maken met kerstdorpjes!!! Zoals hier! En dan met de hele Efteling set ♥

Kerst lekkers!

Hoewel we allemaal ontzettend kunnen klagen over alle pondjes door onze mondjes ben ik toch ook wel team #WhyGetThinnerWhenYouCanGetMoreDinner 😉

En dan bedoel ik dat je eens verder moet kijken dan het gourmetstel of de fonduepan die al sinds mensenheugenis op tafel staan!

Nou zeg ik niet dat je uren in de keuken moet gaan staan want daar heeft niemand zin in met de kerst maar ik vind naast die gourmet en fondue opties een paar zelfgemaakte hapjes altijd erg leuk staan!

Ik ben zelf fan van de website LeukeRecepten.nl en daar vond ik bijvoorbeeld de volgende makkelijke hapjes die dit jaar op mijn kerstbuffet mogen prijken.

Makkelijke Mini Hapjes!

Kerst bladerdeeghapje met brie

Mini kerst quiches

Als er iets is waar mijn bourgondisch hartje sneller van gaat slaan dan is het wel panna cotta!

Panna cotta met frambozen in een glaasje

En voor de kids is iets in thema vorm altijd leuk!

Mini kerstboom pizza’s

Kerstcadeautjes!

Laat ik voorop stellen dat ik op mijn wensenlijstje voor onder de boom thuis nooit echt boeken hoef te zetten. Mijn man heeft er niks mee, vind dat ik nog zat te lezen heb en is 1x voor mij naar de boekhandel geweest maar daar zo debiel behandeld dat dat ook direct de laatste keer was!

En dus plak ik altijd mijn tweede grote verslaving op mijn lijstje en dat is een hele ernstige geurtjes verslaving!

Niet alleen maar parfums maar ook geurtjes voor in mijn diffusers, geurkaarsen, autoparfums, badbommen met heerlijke geuren. Zelfs wasparels of nieuwe wasverzachterluchtjes vind ik geweldig. Ik ben zo’n typetje dat in de supermarkt de flessen van de wasverzachter los draait om eens lekker te snuffelen aan een nieuwe geur!

Ja. geurtjes verslaving is voor mij echt een ding!

En deze heerlijke Yankee Candle adventkalender is dus iets waar ik heel blij van zou worden!

Misschien nog wel blijer van deze leuke set, ik hou van het geluid van knisperend hout! Het klinkt gewoon romantisch of zo?

Nu we een bad hebben vind ik het ook heerlijk om met een badbom en een boek weg te duiken voor een paar uurtjes!

Deze set vind ik er echt heel erg leuk uitzien en voor 12 badbommen is de prijs ook nog aardig!

En last but not least, kerstfilms!

Ik zou natuurlijk mezelf niet zijn als ik al niet ondergedompeld was in de nieuwste Netflix kerstfilms!

Ik keek tot nu toe naar de volgende films en ik kan ze je aanraden voor de juiste feestdagen sfeer ♥

Holidate

Komedie | Romantiek | 103 minuten

Sloane en Jackson hebben er beiden een hekel aan om vrijgezel te zijn op vakantie, waar ze voortdurend worden geconfronteerd met het oordeel van hun bemoeizuchtige families. Als deze twee vreemden elkaar ontmoeten, beloven ze voor elke feestelijke gelegenheid van het komende jaar elkaars ‘holidate’ te zijn.

Als je echt van musical achtige films houdt dan is Jingle Jangle de film voor jou!

Jingle Jangle: A Christmas Journey

Familie | Fantasy | 122 minuten

In het levendige stadje Cobbleton barsten de fantasievolle uitvindingen van de legendarische speelgoedmaker Jeronicus Jangle van eigenzinnigheid en verwondering. Maar wanneer zijn vertrouwde leerling zijn meest gewaardeerde creatie steelt, is het aan zijn even slimme en inventieve kleindochter – en een lang vergeten uitvinding – om oude wonden te genezen en de magie van binnen weer wakker te schudden.

En dan een serie die je natuurlijk gewoon binged op een koude zaterdagmiddag! Wat een heerlijke serie was dit!

Dash & Lily

Romantische komedie | 8 afleveringen | 4 uur kijktijd

Tijdens een ronde in zijn favoriete boekenwinkel ontdekt Dash een rood notitieboekje van de romantische Lily. Hij begint te lezen en er staat een uitdaging in. De lezer moet een speurtocht volbrengen en daarna een opdracht uitvoeren. Dash raakt gefascineerd door de schrijfster en laat ook een boodschap achter voor haar. De twee beginnen te communiceren via het boekje en krijgen steeds meer gevoelens voor elkaar.

Ik ben benieuwd of je na het lezen van deze post al een beetje een kerst vibe te pakken hebt!

Laat het me vooral hieronder weten als je tips voor mij hebt of iets kwijt wilt over deze post! Kletsen onder een post is niet alleen gezellig, het geeft me ook een warm fuzzy gevoel als ik weet dat jullie aandachtig gelezen hebben en de moeite nemen een reactie achter te laten!

En is dat niet wat een kerst gevoel moet zijn? Warm & Fuzzy!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment

  1. Ahum, ik loop dus ondertussen weer zo ontzettend achter met mijn feed dat ik dit pas lees na Kerst. Jingle Jangle heb ik echter wel gezien en warme hapjes horen voor mij echt bij de feesten. Die eten we door het jaar eigenlijk nooit dus ik koppel die echt aan de feestperiode. Ik zag bij iemand die kaarsen adventskalender en vroeg me al af waar ze die gevonden hadden. Gewoon bij Bol dus.