Dear Diary | Shitty Presents?

Jaaaa gekke titel he! Maar ik denk dat iedereen vast wel eens ooit iets gekregen heeft waarbij hij of zij dacht? Uhhh thanks, I hate it…. hahaha! Lees gauw verder over slechte cadeautjes!

Deze kerst was even een beetje anders dan ooit!

Corona, lockdown en PostNL gooiden even flink roet in het eten!

Dankzij de swap kreeg ik tenminste nog een cadeautje 😉 de rest zweeft hopelijk ergens en komt vanzelf binnen na alle gekke drukte!

Ik ben wel heel blij dat de cadeautjes voor mijn smurf en hub wel binnen kwamen!

Oh en vlak voor kerst besloot mijn oven dood te gaan en dus kreeg ik de 23e een nieuwe oven, soort van early christmas present waar ik niet om gevraagd heb maar wel kreeg omdat het nodig was?

Maar ik kan me ook andere kerstdagen heugen, of verjaardagen, waarbij ik echt bij mezelf dacht wat moet ik hier nu in vredesnaam mee!

Of mensen die je al tig jaren kennen en je iets geven waardoor je gaat denken dat deze mensen je echt helemaal niet kennen!

En toen bedacht ik me dat ik het echt grappig zou vinden om van jullie te horen wat jullie ‘Shittiest Present’ ofwel stomste cadeautjes ooit waren!

Natuurlijk alles komt uit een goed hart en je mag een gegeven paard niet in de mond kijken etc etc!

Maar wees eerlijk!

Er moet ooit iets aan jullie gegeven zijn waarbij je hetzelfde denkt als op het plaatje hier boven 😉

Zo kreeg ik ooit een wollen trui terwijl ik echt absoluut gek word van de kriebels dan! Of kreeg ik een keer een zelf samengesteld mandje met deo’s….. waardoor ik later aan mijn vriend vroeg of ik soms stink! Een bon voor de sauna…. iets waar ik dus echt never naar toe zou gaan!

En zo kan ik nog wel even door gaan!

Maar nu geef ik de beurt aan jullie!

Vertel! Heb jij ook wel een slechte cadeautjes gehad?

 

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 comments

 1. Jep…… ooit eens een eigen gegeven cadeau weer terug gekregen op mn verjaardag 4 maanden later….. dat was echt raar
  En ooit eens van die dingetjes gekregen om te branden gemaakt van honing terwijl ik daar allergisch voor ben verder gelukkig allemaal lieve mensen die echt moeite doen voor leuke cadeaus!!

 2. Ik moet mezelf altijd inhouden als er weer eens iemand met een plantje aankomt.
  “Ik zag dat je geen planten in huis had en dus ik heb er eentje om je huisje een beetje op te fleuren.”

  WAAROM DENK JE DAT ER GEEN PLANTEN IN MIJN HUIS STAAN?
  1. Ik kan er niet voor zorgen (ik vergeet ze)
  2. Grote kans dat ik er ook nog allergisch voor ben.

 3. Heel eerlijk kan ik zo echt even niets bedenken haha. Het scheelt denk ik dat mijn moeder zich altijd aan mijn lijstje houd dus ik ook echt krijg wat ik wil.

 4. Goh, het eerste dat me te binnen schiet is die keer dat ik producten cadeau kreeg om mijn gezicht te reinigen. Ok, het was ik product dat ik ook daadwerkelijk kon gebruiken (gevoelige huid) maar dat is iets dat ik door het jaar zelf koop en voelt daardoor veel minder aan als een geschenk. Ik kreeg ook een keer boeken cadeau die ik zelf nooit zou uitkiezen. Twee van de drie heb ik ook daadwerkelijk gelezen maar geen van hen kon me overtuigen. Waarschijnlijk waren er nog meer pakjes waarbij ik mijn bedenkingen had maar die heb ik blijkbaar zo ver mogelijk naar achteren in mijn geheugen verdrongen. 🙂