Tv & Film | Wat keek ik deze week?

week

Afgelopen week spendeerde ik aardig wat tijd achter mijn andere favoriete beeldscherm! Ik keek aardig wat, kijk je mee naar wat ik keek deze week?

Lezen wil nog niet echt lekker lopen en dus hang ik meer achter de tv met de rest van het gezin.

We binge-den het tweede seizoen van You en we willen seizoen 3! Ik vind het nog steeds echt zo gek dat ik ‘Daniel’ uit Gossip girl toen zo clumsy en cute vond…. nu vind ik hem zoooo eng!!!!

week

Op bed keek ik heerlijk naar een paar afleveringen van het nieuwe seizoen van Good Witch, dit is echt Hallmark genieten voor mij. Het is cheesy af maar ik vind het heerlijk.

Ik ben aan het Friends binge met mijn smurf en we zitten nu in het tweede seizoen, heerlijk jeugdsentiment voor mij en al snapt ze niet altijd alles uit het vreemde 90’s en zijn sommige dingen erg ‘ouderwets’ toch vinden we het heel leuk!

Ik keek naar de eerste vier afleveringen van The Circle, een nieuw reality tv experiment over social media. Een beetje Big Brother vs Catfish. Het is best verslavend en dus baalde ik dat ik niet meteen door kon kijken. Ik ga nu maar wachten tot ze er allemaal op staan zodat ik lekker door kan kijken.

 

Samen met hub keek ik naar een paar afleveringen van The Last Kingdom wat ik echt een afgrijselijk slecht aftreksel vind van Vikings! Het vervelende wil dat ze ook precies dezelfde namen hebben als in Vikings en dat slaat echt totaal nergens op. Oh en het camera werk is veel te ‘nieuw’ als in je kan zien dat het met mooie HD drones gefilmd werd en zo…. altijd fijn in de tijd der Vikingen…

Dankzij mijn geklaag hierover 😉 gingen we maar eindelijk The Irish Man kijken. Die duurde slechts 3,5 uur… Hoewel de luikjes bijna dichtvielen hebben we hem toch afgekeken.

week

Ik hou van Italiaanse maffia films ♥ en in deze zaten echt allemaal toffe acteurs bij elkaar om het waargebeurde verhaal van Frank Sheeran te vertellen.

En we gingen ook nog naar de bioscoop!

Waar ik eindelijk naar Frozen 2 ging en die viel me een beetje tegen…. op Bruni na dan ♥ dat is echt weer een favorietje gewoon! En Olaf was ook af en toe weer hilarisch!

Playing with Fire ging ik ook maar eens een kans geven…
Soms vind ik John Ceena best grappig… in deze film vond ik hem echt irritant!

Beide waren dus ietsje tegenvallers voor mij helaas!

En jij, heb jij nog wat leuks gekeken de afgelopen week?

Of zag je misschien ook één van de dingen die ik keek?

Laat het me hieronder weten, kletsen is gezellig!

© .gif plaatjes op deze pagina zijn via Giphy.com

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments

  1. Ik heb heel weinig gekeken de afgelopen week. Ben in de kerstvakantie begonnen aan You maar kwam er niet echt in. Ik zit wel echt te wachten op het nieuwe seizoen van Sex education.

  2. Ik merkte bij het samenstellen van mijn terugblikposts dat ik vorig jaar slechts één keer naar de cinema ben geweest. We doen dat eigenlijk veel te weinig en dat terwijl ik het net heel tof vind om te doen. In 2018 gingen we wat vaker maar 2019 was echt een ramp op dat gebied. We zagen wel enkele series. In het begin enkel Game of Thrones en His Dark Materials maar dankzij Netflix kon ik daar de laatste twee maanden nog heel wat aan toevoegen. Zo zijn we gisteren aan het eerste seizoen van Sex Education begonnen maar zag ik ook al The Witcher, Virgin River en enkele afleveringen van de Umbrella Academy.