Dingen die we zeker weten – Jessi Kirby

Het lukt Quinn maar niet om de draad van haar leven weer op te pakken na de dood van haar vriendje, Trent. Het enige wat haar troost geeft, zijn de ontmoetingen met mensen die zijn gedoneerde organen hebben gekregen. Maar uitgerekend de ontvanger van zijn hart blijft een mysterie. In het geheim gaat ze op zoek naar deze persoon en ontdekt dat hij Colton Thomas heet en negentien jaar oud is. Ze wil hem zien – één keer maar, houdt ze zich voor…

ISBN: 9789402701708
Uitgever: HarperCollins
Verschenen: 2015
Bladzijden: 272 pp
Genre: Young Adult/Fictie

Ik geef dit boek: ♥♥♥♥♥

De Nederlandse cover vertelt niet veel, de flaptekst spreekt hier echt voor zich, toch vind ik deze cover beter dan het origineel omdat ik daarbij een zoetsappig liefdesverhaal verwacht.1416679259thingsweknowbyheart

Als ik dit boek met één woord zou moeten omschrijven koos ik voor intensthings-we-know-by-heart-sunflower-quote!

Barstensvol emoties, vanaf bladzijde 1 start je met het gevoel van intens verdriet en diep in dit boek beland je bij de meest romantische stukjes, hartverscheurend en hartverwarmend tegelijkertijd dit verhaal van Quinn over een harttransplantatie!

21d29acaf1bd68e04a26f0a725c9b926Ik spatte in duizenden stukjes tijdens het lezen van haar verhaal, met een beklemmend gevoel op mijn borst las ik dit boek uit en nu weet ik vier dingen zeker:

  • Dit is een geweldig boek
  • Jessi Kirby is een geweldige auteur
    (als je in zo weinig bladzijden zoveel feels kan geven ben je dat in mijn ogen)
  • Ik hou vanaf dit moment van zonnebloemen
  • Ooit op een dag wil ik ook in een kajak dezelfde dingen ervaren!

 

Koop dit boek, doe wat ik je zeg, het ergste wat je kan gebeuren is dat je er verliefd op wordt!

wpid-things-we-know-by-heart-cave-quote

 

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.