Disclaimer

Disclaimer voor www.kwanteinwonderland.com

Kwante in Wonderland, hierna te noemen Wonderland, verleent u hierbij toegang tot www.kwanteinwonderland.com en publiceert hier ter informatie en vermaak teksten, afbeeldingen en andere materialen voor particuliere, niet-commerciële doeleinden.
Wonderland behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Wonderland spant zich in om de inhoud van www.kwanteinwonderland.com zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De inhoud van www.kwanteinwonderland.com wordt gedeeltelijk langs geautomatiseerde weg verkregen. Wonderland doet haar uiterste best deze inhoud zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Desondanks is het mogelijk dat deze inhoud onvolledig, achterhaald en/of onjuist is.
Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op www.kwanteinwonderland.com. Wonderland oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.
Voor op www.kwanteinwonderland.com opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Wonderland nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Niet alle plaatjes op deze blog zijn mijn eigendom, meent u aanspraak te kunnen maken op teksten of rechten te bezitten van de op deze website getoonde foto’s en u heeft hiertegen bezwaren, dan vraag ik u te reageren door het contactformulier op deze website in te vullen. Ook als u bezwaar heeft tegen het tonen van bepaalde web-inhoud verzoek ik u contact op te nemen.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Deze disclaimer is overigens via de ICT Recht-disclaimer generator.

Commerciële disclaimer

Gratis producten

Ik krijg zo nu en dan een recensie exemplaar van uitgevers of auteurs of een gratis product in ruil voor een review. Wanneer ik een product gratis gekregen heb vermeld ik dit altijd in het artikel. Ik ben altijd eerlijk in mijn recensies, of ik ze nu zelf gekocht of gekregen heb.

Niet aangevraagde producten krijgen geen voorrang, ook is er geen garantie dat hier een recensie van zal verschijnen op www.KwanteinWonderland.com.