Disney+ ♥ 1 | Onbekende films?

Word je al een beetje moe van al die blogs over Disney+? Geloof me, de mijne is een tikje anders!

Ik heb een paar blogs ingepland met betrekking tot Disney+ en dat kunnen er nog meer worden! Voor nu staan de volgende blogs gepland!

  1. Vier films waarvan ik het ongelofelijk vind dat vele ze niet kennen!
  2. Vijf films waarvan ik me verbaas dat ze (nog) niet op Disney+ staan! – 5 oktober
  3. Zeven films die je absoluut in je laatste gratis maand moet kijken! – 12 oktober
En we gaan van start met ‘Onbekende films’!

Ik doe wekelijks een Disney Trivia op mijn Bookstagram en de volgende films blijken niet heel bekend! Omdat ik vind dat niemand deze films mag missen zie je hieronder wat films die je direct in je kijklijst moet plaatsen!

De Klokkenluider van de Notre Dame

Hoog boven de stad Parijs in een spectaculaire klokkentoren, kijken de vriendelijke en verlegen klokkenluider Quasimodo en zijn hilarische, waterspuwende kameraadjes naar het ‘Zottenfestival’ – het grootste feest van het jaar.
Hoewel zijn meedogenloze en wrede beschermheer Frollo hem verboden heeft de klokkentoren te verlaten, stapt Quasimodo dapper een wereld in die hij nooit gekend heeft, maar waarvan hij altijd gedroomd heeft. Als hij vrienden geworden is met de beeldschone zigeunerin Esmeralda en haar vrolijke geit Djali, belandt Quasimodo in een wervelend avontuur vol actie, spanning en bijzondere verassingen!

Pocahontas

In Virginia ziet Pocahontas, de vrijgevochten dochter van opperhoofd Powhatan, vanaf de waterkant hoe een mysterieuze groep Engelse kolonisten, geleid door de hebzuchtige gouverneur Ratcliffe en de moedige kapitein John Smith, voet aan land zet.
Samen met haar speelse vriendjes Meeko, een ondeugend wasbeertje, en Flit, een onverschrokken kolibrie, raakt Pocahontas bevriend met kapitein Smith. Maar als de spanningen oplopen tussen de twee uiteenlopende culturen, vraagt Pocahontas wijze raad aan grootmoeder Wilg: hoe kan zij ervoor zorgen dat iedereen in vrede met elkaar samenleeft?

Oliver & Co

Oliver, een speelse jonge kat, leert New York kennen in deze spannende tekenfilmklassieker die gebaseerd is op het tijdloze verhaal Oliver Twist, van Charles Dickens. Hij wordt bijgestaan door een groep hilarische figuren — honden Dodger, Tito en hun vriendjes — en leert dat de sterken overleven door hun dromen nooit uit het oog te verliezen. En wanneer hij wordt geadopteerd door Jenny weet Oliver dat hij een vriendin voor het leven heeft gevonden en een echt thuis.

Merlijn de tovenaar

Arthur is een jong kind dat ervan droomt om een ridder te worden. Bij een jachttocht loopt hij tegen Merlijn op, een machtige tovenaar die grootse plannen heeft met de jongen. Hij leert hem om eerst zoveel mogelijk kennis te krijgen, om zo iets te kunnen worden in het leven. Maar dat loopt niet helemaal zoals de tovenaar had gedacht.

Ik ben heel benieuwd of jij, mijn lieve volger, deze bovenstaande films kent! Laat je het me hieronder weten?

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 comments

  1. Ik ken ze alle 4. Heb Merlijn de tovenaar niet zo vaak gezien als de rest, maar toch wel een aantal keer. Pocahontas was en is 1 van mijn favorieten. Het is ook 1 van de weinige Disney films die ik in het Nederlands geweldig vind, maar dat komt omdat ik fan ben van de Nederlandse stem: Pia Douwes. (Eeeeen nu heb ik Om de Kromming van de stroom in mijn hoofd XD)

  2. Wat grappig! Ik dacht juist dat de klokkenluider wel bij iedereen bekend was. Pocahontas heb ik eerlijk gezegd ook nooit helemaal gezien dus die staat in mijn lijst, Merlijn de tovenaar wil ik ook nog zeker zien, voor het eerst. Oliver & Co ben ik nog niet tegengekomen op Disney.. Zal eens gaan zoeken want die ken ik ook nog niet.
    Dionne onlangs geplaatst…Buddyread het Schaduwjaar – Kim LiggettMy Profile