Disney Book Tag

bovenkant

Zoals jullie misschien wel weten ben ik gek van Disney! Of het nu Disneyland is of een Disneyfilm, mij mag je er voor wakker maken! Nu werd ik door Jaike gekozen om ook deze tag te doen en dus ging ik meteen enthousiast aan de gang met plaatjes maken!

De regels zijn natuurlijk weer simpel, neem de vragen over (jullie mogen gerust mijn plaatjes overnemen met een linkje), geef antwoord op de vragen en geef de tag weer door!

Let’s get started!

vraag-1

Een personage dat echt buiten haar comfort zone komt is wel America uit de Selectie serie! Maar ook Feyre uit Hof van Doorns en Rozen komt in een compleet nieuwe wereld terecht! En zo kan ik nog wel even doorgaan 😉vraag-2

Een enorme transformatie dan denk ik aan Laia uit Vuur en As! Van slavin naar soldaat, ik kan echt niet wachten tot deel 2 eindelijk vertaald is ♥vraag-3

In de Troon van Glas serie van Sarah J Maas moet je wel goed je koppie erbij houden want je krijgt er heel erg veel heerlijke personages te verwerken!vraag-4

Hmmm, boeken die me wakker hielden zijn er zat! Maar een boek waarbij ik in slaap viel? Dan ga ik voor een boek dat ik niet in één ruk kon verslinden en waar ik teleurgesteld in was en dat is Duizend kilometer tussen jou en mij.vraag-5

Oei… Ik heb afgelopen jaar heel veel new adult boekjes gelezen met daarin de nodige trauma’s…. Hmm welk boekje zal ik eens kiezen… Ik ga dan voor Avery uit Wacht op mij. Als je die serie boeken nog niet hebt gelezen kan ik ze je echt aanraden!!!vraag-6

Een beestachtig dik boek waarvan ik best eventjes met mijn ogen aan het knipperen was en waarvan ik me afvroeg of ik er geen pols blessure aan over zou houden 😉 Ja dat is zeker weten Hof van Mist en Woede en oh my lordie wat hou ik van die dikzak!!! Echt zo’n supergaaf boek! Ik kan niet wachten op de rest van de boeken!
vraag-7

Kelsey in Finding it is op het eerste gezicht een meisje dat niet weet wat ze met haar leven wil maar toch komt ook haar droom in vervulling! De driedelige serie van Cora Carmack is echt een aanrader, Finding it is deel drie uit deze serievraag-8

Oeh dan ga ik voor Vijftien van Marlies Slegers! In haar boek zit iemand die zich voordoet als een ander en dit boek is zo ongelooflijk spannend dat je hem in één ruk uitleest!vraag-9

Zucht zal ik hier nu een enorme waslijst aan boeken gaan opnoemen waarvan ik zou wensen dat alle mannen er uit stapten en in mijn mooie Wonderland plaats namen…. Ja, ik zie het al helemaal voor me een immense harem en voor elk dagdeel van de dag een andere date met een ander spectaculair personage…. Zucht, een meisje mag dromen…. toch?

Maar als ik er dan één moet kiezen? Sjies…. Ik ga voor één van mijn oudere crushes omdat ik hem toch wel een beetje mis! Veel mensen snappen de liefde voor hem niet en vonden de boeken afschuwelijk maar ik hou van ze… en van hem….

Hardin uit de After serie ♥ kom jij maar naar mijn Wonderland!
vraag-10

Mijn favo schurk…. Oehhhh….. Ik ga dan voor twee heren! Jackal uit de Blood of Eden serie en Rhysand uit de A Court of Thorns and Roses serie…. You just got to love them Bad Guys ♥


Ik geef deze Disney Tag door aan:

untitled

Ik Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: