Disney + | Golden Oldies

Gezien ik op het moment vrij weinig concentratie heb en niet heel veel kan doen ben ik absoluut een kijkbuiskindje op het moment! Abonnee bij Prime Video, Netflix, Videoland en Disney + dus altijd wel iets nieuws te kijken zou je denken! Maar in plaats daarvan ben ik een golden oldie aan het Bingen die ik al een keer eerder helemaal uitkeek.

Ik heb het dan over Desperate Housewives!

De setting van het gebeuren is Wisteria Lane, een straat in het fictieve Fairview in ‘The Eagle State’. We volgen het leven van een groepje vrouwen zoals gezien door de ogen van hun overleden buurvrouw, waarbij stilaan duidelijk wordt dat zich achter iedere deur geheimen, misdaden en mysteries afspelen. Deze huisvrouwen typeren allemaal een ander type vrouw in de huidige maatschappij. Dit levert een verhaallijn op waarbij alles en iedereen met elkaar te maken krijgt en niets is zoals het op het eerste gezicht lijkt. De stijlelementen van de show zijn te omschrijven als drama, komedie, mysterie, thriller, klucht, camp, soap en satire.

Mei 2012 was de laatste aflevering en kwam er met 8 seizoenen een einde aan één van mijn favoriete series.

Ik kocht de serie als complete boxset maar keek hem nooit en nu 9 jaar later ben ik weer compleet verslaafd aan deze dames en moet eerlijk bekennen dat ik in minder dan een week alweer bijna aan het einde van seizoen 3 ben wanneer ik dit typ, en ik geniet er zo van!

Ik denk dat er voor elke vrouw wel een herkenbaar type in zit en ik vind het heerlijk dat hoewel de dames ‘echte buitenwijk vrouwen’ zijn er gewoon alledaagse relatieproblemen in zitten maar ook hele intense drama’s die je alleen op Hysteria Lane kan vinden 😏

Een soort volwassen Gossip Girl vs een volwassen Pretty Little Liars met een beetje Modern Family.

Heb jij deze serie ook gezien?

Of ga je hem nu misschien wel kijken? Misschien is dit wel helemaal niks voor jou, dat kan natuurlijk ook!

Heb jij nog een leuke kijktip laat hem vooral hieronder achter! De komende tijd heb ik namelijk veel tijd om heerlijk nutteloos voor de buis te hangen.

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments