Disney+ | Je laatste gratis maand!

Word je al een beetje moe van al die blogs over Disney+? Geloof me, de mijne is een tikje anders!

Ik heb een paar blogs ingepland met betrekking tot Disney+ en dat kunnen er meer worden! Voor nu staan de volgende blogs gepland!

 1. Vier films waarvan ik het ongelofelijk vind dat vele ze niet kennen!
 2. Vijf films waarvan ik me verbaas dat ze (nog) niet op Disney+ staan! – 5 oktober
 3. Zeven films die je absoluut in je laatste gratis maand moet kijken! – 12 oktober
En we gaan van start met ‘Must See Movies in je laatste maand’!

Nog maar een maand mensen! Dan zijn de gratis 2 maanden voorbij en moet je misschien net als ik harde keuzes gaan maken…

Videoland, Netflix, Disney+, Spotify, Telefoon abonnementje….

Heel leuk al die abonnementjes!

Het zijn allemaal kleine bedragen maar als je al alleen de eerste drie bij elkaar optelt ben je al een kleine € 30,- per maand kwijt gewoon omdat we niks willen missen.

€ 30,- per maand aan FOMO vind ik een beetje te gek, immers kan ik maar 1 ding tegelijk kijken! En als ik eerlijk ben heb ik eigenlijk alle Disney klassiekers op dvd en de Marvel films ook!

Als je dus net als mij na deze proefperiode afscheid gaat nemen van Disney+ mag je deze films zeker niet missen!

Brother Bear ♥♥♥♥

Alle gifjes komen via Disney on GIPHY
Lang, heel lang geleden, aan het einde van de ijstijd waren er eens drie broers. Toen de oudste gedood werd tijdens de jacht op een beer, nam de jongste, Kenai, wraak op dit dier. Voor straf veranderden de Goden hem zelf in een beer. Kenai leert de dierenwereld nu op een heel andere manier kennen en raakt bevriend met het jonge grizzly beertje Koda, die hem leert wat de echte betekenis van broederschap is.
Coco ♥♥♥♥♥

Miguel is een enthousiaste, twaalfjarige jongen die in Mexico woont. Hij ontdekt een eeuwenoud mysterie dat hem naar een bijzondere en onverwachte reünie leidt. Tijdens Día De Los Muertos komt Miguel terecht in de fantastische wereld van de doden. Daar ontmoet hij de oudere generatie, leert hij wat zijn plaats binnen de familie is en hoe families door de tijden heen verbonden blijven door een eenvoudige herinnering.

Eight Below ♥♥♥♥♥

Jerry Shepard (Walker), zijn vriend Cooper (Biggs) en een ruwe geoloog (Greenwood) zijn drie leden van een wetenschappelijke expeditie op Antarctica. Door een ongeluk en hevige weerscondities zijn ze gedwongen hun team en hun slee-honden achter te laten. In de harde winter van Antarctica moeten de honden zes maanden alleen zien te overleven.

The Good Dinosaur ♥♥♥♥

In een wereld waar de dinosauriërs nooit zijn uitgestorven leeft Arlo, een 70 meter hoge tiener-Apatosaurus met een groot hart. Nadat een traumatische gebeurtenis onrust veroorzaakt in Arlo’s rustige gemeenschap, gaat Arlo eropuit om de vrede te herstellen. Onderweg krijgt hij onverwachts gezelschap van een mens: het jongetje genaamd Spot.

Binnenstebuiten ♥♥♥

Opgroeien gaat niet zonder vallen en opstaan, en dat geldt ook voor Riley. Wanneer haar vader een nieuwe baan krijgt in San Francisco, moet ze haar leventje in het Midden-Westen van Amerika achter zich laten. Riley laat zich, net als iedereen, leiden door haar emoties: Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet. De emoties wonen in het Hoofdkwartier, de commandoruimte in Riley’s hoofd, waar ze haar van advies voorzien bij de dagelijkse dingen. Riley en haar emoties hebben moeite om zich aan te passen aan het nieuwe leven in San Francisco, wat leidt tot opschudding in het Hoofdkwartier. Hoewel Plezier, Riley’s belangrijkste emotie, haar best doet om alles positief te houden, ruziën de emoties over hoe ze het beste kunnen omgaan met een nieuwe stad, een nieuw huis en een nieuwe school.

Hocus Pocus ♥♥♥♥♥

1693, Salem, Massachusetts. Drie heksen brouwen een afschuwelijk drankje waarmee ze alle kinderen van Salem willen doden. Zo zouden ze de jeugd van de kinderen overnemen en zelf onsterfelijk worden. Binx, een dertienjarige jongen, kan de plannen van de heksen verijdelen, maar wordt zelf in een kat veranderd. Als wraak spreken de heksen een vloek uit over de inwoners van Salem… 1993. Jaren later op Halloweennacht vergezelt Max zijn negenjarig zusje op de traditionele bedelronde. Tijdens hun tocht komen ze bij het huis van Allison, een schoolmeisje op wie Max verliefd is. Om indruk te maken op Allison, brengt Max de twee meisjes naar het oude huis van de heksen…

Up ♥♥♥♥

Carl Fredricksen heeft er zijn hele leven al van gedroomd om de wereld te ontdekken en grootse avonturen te beleven. Maar op 78-jarige leeftijd lijkt het alsof zijn leven aan hem voorbij is gegaan en zijn de grootse avonturen alleen maar dromen geweest. Maar dat gaat vanaf nu veranderen als Carl besluit om zijn dromen uit te laten komen. Samen met de 8-jarige padvinder Russel gaat hij op avontuur.

Ik ben heel benieuwd!

Wat doe jij, hou je Disney+? Heb jij ook meerdere streaming abonnementen?

Laat het me weten! Reacties maken me altijd heel blij!

Oh en ik ben ook heel nieuwsgierig, ken jij deze bovenstaande films allemaal?

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 comments

 1. Ik heb een abonnement op Netflix. Disney+ hou ik in ieder geval tot en met de feestdagen. Dit vanwege de kerstfilms, ik ben zo benieuwd naar…. Ehm noelle dacht ik?
  Daarna zien wat er nog meer opstaat, het aanbod nu is nog erg mager: maar daar zou na de proefperiode verandering in komen. Dus dan maar weer even opnieuw zien.
  Ik ben nu halloweentown aan het kijken. 1 en 2 gezien, nog 2 te gaan haha.

 2. Ik hou van al deze films. Ik weet nog niet of ik Disney+ ga houden. Het zou wel betekenen dat ik een andere dienst opzeg dus ben nog aan het wikken en wegen.

 3. Wat helpt is om een abbo op de bieb te nemen.in den haag is er een ster abbo.je betaalt 52 euro per jaar en kan onbeperkt dvds (en cds en spellen) lenen zonder ervoor te moeten betalen. De bieb heeft heel veel van de populaire films en series. Probleem opgelost. Plus je kijkt gerichter doordat je minder keuzestress hebt.

  1. Overigens is mijn enige andere abbo Spotify. Ik ben al een eeuwigheid bezig om mijn eigen digitale bieb op orde te brengen, maar Spotify is super handig, dus die zie ik niet snel gaan.

   Heel af en toe wil ik nog wel eens een maandje Netflix of Videoland nemen als ze iets hebben wat ik nergens anders kan vinden, maar ik heb het dan niet continue.
   Disney plus zie ik wel als iets wat ik in ieder geval de komende maanden ga houden. Het gaat vooral afhangen van wat het nieuwe aanbod is. En mogelijk kan ik het abonnement delen met mijn broer en dus ook de kosten.

 4. Nee ik ga Disney+ zeker niet aanhouden, niet alleen door de beperkte keuze, maar ook omdat hij slecht werkt en eigenlijk alleen op mobiel aardig te kijken is. Ik ga er vanuit dat ze dit natuurlijk oplossen, maar het is toch nu al een irritatiepuntje en een beetje een teleurstelling. Niet erg slim om zulke versies aan klanten te laten zien in ieder geval. Netflix wint voor mij toch wel echte verre van Disney+.
  Dionne onlangs geplaatst…Buddyread het Schaduwjaar – Kim LiggettMy Profile