Dreamcast Sneeuw als As | Blogtour

Dreamcast Sneeuw als As | Blogtour

 

Mijn deel van de blogtour is een dreamcast! Dus wie zou ik als de personages willen zien als dit boek verfilmd zou worden? Ook vind je hier de opdracht van vandaag waarmee je kans maakt op een prachtexemplaar van Sneeuw als As!

Natuurlijk heeft dit boek heel wat meer personages dan die ik vermeld, bij Willemijn van The Spinebreakers kun je een super artikel lezen over alle personages! Mijn recensie van dit geweldige boek vind je hier! Maar vandaag doe ik een dreamcast met de hoofdpersonages!

dreamcast
Lucky Blue & Pyper America

Dreamcast | Meira & Mather

Meira Dynam, een 16 jarige Winteriaanse en Mather Loran, ook een 16 jarige Winteriaan!

Winterianen staan bekend om hun witte haren en blauwe ogen!

Na even flink het internet afstruinen naar mensen met witte haren 😉 die er ook nog eens goed genoeg uit zien is mijn keuze gevallen op Lucky Blue Smith en Pyper America! Hun zouden met hun witte haren en ijzige uiterlijk

Dreamcast
Hudson Leick

perfect passen!

Maar ik zie Meira tegelijkertijd ook wel als een kickass dame met haar chakram! Een beetje zoals Hudson Leick in Xena!

Cody Christian

 

Mather zou voor mij ook wel een beetje de stoute en ondeugende looks van Cody Christian mogen hebben….

En zo kan ik nog wel heel wat meer mooie mannen opnoemen die deze rol prima zouden kunnen vertolken maar ik moet helaas keuzes maken!

Funfact:

Wist jij al dat je op de cover van Sneeuw als As naar een Indiaanse Chakram kijkt?

Maakt de cover nog gaver als je er nu naar kijkt hé 😉

Zoals je ziet is het dus niet makkelijk om iemand te dreamcasten vanuit een boek! Ik kan namelijk wel zeggen die en die acteur en actrice vind ik HOT dus die worden het maar ze moeten er ook wel een beetje bij passen!

Fanart van Meira en Mather kwam ik ook nog tegen op mijn speurtocht en zeg zelf dat ziet er toch super goed uit ♥

Dreamcast Dreamcast

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dreamcast | Meneer

Gaan we verder met hoe Meira hem noemt, Meneer!

Dreamcast
Sean Bean

Hier vond ik het wel even lastig hoor! Een wat ouder personage wat tegelijkertijd heel streng is maar toch ook kan liefhebben…. Gelukkig kreeg ik hier hulp van een vriendin ♥

We vonden dat Sean Bean toch wel een hele goede Meneer zou kunnen neerzetten! Zijn acteerwerk is geweldig en als je naar hem kijkt in Game of Thrones zou hij al meteen passen in de setting van Sneeuw als As!

Dreamcast | Angra

Gaan we door met Angra, de lentekoning…. deze worden omschreven met een koperkleurige huid, zwart haar en donkere ogen….

Travis Fimmel

ZUCHT WIE MOET IK DOEN….. Die koperkleurige huid nekt me dus ik ga voor een acteur die gewoon even flink ge-airbrushed moeten worden en een stel kleurlenzen in moet krijgen!

In mijn hoofd mogen badguys best wel hunkiepie achtig zijn 😉 Ik hou wel van slechteriken en dus ga ik voor hunkiepie material dat er wel woest en gevaarlijk uit kan zien bij Angra! Travis Fimmel ooit gezien in Vikings? Nou ik zeg hubbaaaa hubbaaaaaa!!!!

Dreamcast | Theron

Christopher Chace Crawford

Theron is de 19 jarige kroonprins van Cordell en de zoon van Koning Noam. In het boek word hij omschreven met goudbruin haar…. voor mij past dan wel de knappe Christopher Chace Crawford ♥

 

Dreamcast | Koning Noam

Alan van Sprang

Koning Noam…. het is zo moeilijk om zonder spoilers een dreamcast neer te zetten! Laat ik het er op houden dat het een smerige rat is! En daar past natuurlijk een acteur bij die ook echt een gluiperd kan spelen! Ga ik na overleg met vriendinnetje Melis voor Alan van Sprang! Niet heel verkeerd voor het oog ook 😉

Dit is mijn dreamcast! Ben heel erg benieuwd wat je er van vind!

Dreamcast Funfact:

Op het internet vond ik een quote van Sara zef over een dreamcast.

Ksenia Solo

I adore Ksenia Solo for my main character, Meira. The moment I saw her in Lost Girl, with her spunk and her positivity and her confidence, I fell in love. She’d totally encapsulate Meira!

Wat vinden jullie van haar keuze voor Meira?

Met die ijsblauwe ogen kan ik me wel een voorstelling maken wanneer ze spierwit haar heeft!


Er loopt, zoals je misschien al gezien hebt, een winactie voor Sneeuw als As en vandaag is de opdracht waarmee je kans maakt als volgt:

Wie zou jij casten? Laat het ons weten op social media met de hashtag #ikleessneeuwalsas

Aan iedere post zit dus een bijbehorende challenge gekoppeld.
De challenges mag je in willekeurige volgorde doen.
Voor elke challenge die je hebt voltooid komt je naam 1x in de pot.

Bij iedere challenge gebruik je de #ikleessneeuwalsas tag zodat we jullie inzendingen kunnen volgen! Daarnaast is het ook fijn als je even onder elke challenge bij de bijbehorende blog je antwoord instuurt/laat weten dat je hebt meegedaan. De winnaar van deze challenge wordt op 23 januari bij Bright Blue Books bekend gemaakt.

Benieuwd naar de andere opdrachten? Kijk dan vooral even op de 4 andere blogs die meedoen aan deze tour!

Bij Willemijn (The Spine Breakers) kun je een artikel vinden over de personages en de worldbuilding, bij Esmee (Leesmee) vind je morgen een artikel over de medaillons uit het verhaal en vrijdag sluit Marjolijn (Dream to Read) af met een interview met Sara Raasch herself! Hoe tof is dat! De kick-off van deze blogtour vind je bij Kelly (Bright Blue Books)!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 comments

  1. Jason Momoa lijkt me ook een goede optie voor het spelen van Angra, de herfstkoning. En ja, dat is ook een acteur uit GoT. En ik ga helemaal mee met jouw suggestie voor meneer: Sean Bean. Ksenia Solo met spierwit haar als Meira vind ik ook een goede keuze!
    #ikleessneeuwalsas Ik heb het gedeeld op Facebook.

    1. Eh , nu ben ik wel een beetje in de war. Angra is toch de Lentekoning (althans dat staat bij het artikel van The spine breakers).

  2. Super leuk!! Normaal vind ik het veel te veel werk maar ik ben dit keer toch 5x mee gedaan!
    Leuke opdracht en een heel leuk stuk om te lezen!