Drie op Donderdag ♥ Boeken voor op het strand!

Een nieuw wekelijks topic, een verkleinde versie van Top Ten Tuesday en dan op de donderdag 😉 ! Kijk je mee naar mijn Drie op Donderdag?

De Top Ten artikelen ken je vast wel! Ik heb ze in het begin ook een tijdje gedaan maar vind het vaak lastig om met 10 boeken op de proppen te komen. Vandaar dat ik besloot gewoon een nieuwe Nederlandse versie te doen en die doopte ik Drie op Donderdag.

Drie boeken bij de genoemde opdracht en natuurlijk 3 mooie foto’s! Stuk makkelijker in een druk tijdschema dan 10!

De top drie van deze week is:

Drie boeken voor op het strand!

Oei! Ik duik even mijn tbr stapel in en tover onderstaande drie boeken tevoorschijn! Ik koos deze boeken omdat ik denk dat je op het strand gewoon heerlijk makkelijke boekjes moet lezen! Bij onderstaande boekjes verwacht ik heerlijk weg te dromen en compleet te genieten!

  

Dat waren ze! Mijn 3 strand boeken!

Welke 3 boeken die jij op je tbr hebt liggen zijn geschikt voor aan het strand?

Laat het me hieronder weten, van reacties word ik ontzettend blij ♥

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Ik heb eigenlijk nog steeds het idee dat het weer niet echt veel invloed heeft op wat ik lees. Wat ik op het strand zou lezen zou dus vooral afhankelijk zijn van waar ik op dat moment zin in heb. Dat zou evengoed een duistere thriller als een betoverend magisch verhaal of een luchtige chicklit kunnen zijn. Momenteel heb ik vooral heel veel zin om Blameless van Gail Carriger te lezen dus zodra ik De laatste magiër uit heb (daar ben ik wsl nog wel even in bezig) hoop ik dat boek te lezen. Wel gewoon thuis in de zetel want er staat geen strandvakantie op de planning. 🙂
    zwartraafje onlangs geplaatst…Hof van Ijs en Sterren – Sarah J.MaasMy Profile

    1. Ik denk altijd dat het op het strand wat luchtiger lezen is maar de waarheid is dat ik nu al 2x op het strand heb gelegen met de tranen over mijn wangen omdat een boek zo zielig was…. En dat was nu juist wat ik wou voorkomen haha!