Drie op Donderdag ♥ Boeken waar ik een moord voor zou doen!

Een nieuw wekelijks topic, een verkleinde versie van Top Ten Tuesday en dan op de donderdag 😉 ! Kijk je mee naar Boeken waar ik een moord voor zou doen?

De Top Ten artikelen ken je vast wel! Ik heb ze in het begin ook een tijdje gedaan maar vind het vaak lastig om met 10 boeken op de proppen te komen. Vandaar dat ik besloot gewoon een nieuwe Nederlandse versie te doen en die doopte ik Drie op Donderdag.

Drie boeken bij de genoemde opdracht en natuurlijk wanneer het kan 3 mooie foto’s! Stuk makkelijker in een druk tijdschema dan 10!

De top drie van deze week is:

Boeken waar ik een moord voor zou doen mocht ik ze nu al krijgen!

Ik lees natuurlijk Nederlandse boeken en heel erg af en toe een Engels boek! Maar van onderstaande boeken moet ik gewoon de Nederlandse boeken hebben! Er echt voor moorden zou ik natuurlijk niet doen 😉 maar ik wil ze zoooooooo graag hebben!

Als je op de titel drukt komt je bij mijn recensies van eerdere delen en die doen je wel begrijpen waarom ik de vervolgdelen nodig heb!

Caraval – Meester Legende – Stephanie Garber

Hele slimme move van de uitgeverij want dit deel komt uit als hardcover en ik als ocd boeklover wil matchende covers! Dat terzijde…. ik heb dit vervolgdeel van Caraval echt nodig in mijn leven! Het was zo’n geweldig boek!!!

Glazen troon 7 – Koninkrijk van as –  Sarah J. Maas

Ik kreeg een klein hartverzakkinkje toen ik bij de Bol plugin zag staan april 2019…. Volgens de brochure van Boekerij verschijnt het boek in november…. Ik had het zeg maar een maand geleden hard nodig!

Ik ga denk ik heel hard huilen als ik dit boek uit heb! Aan al mijn verslavingen komt een eind!

En als laatste…. hier moest ik wel even kiezen….. Het gaat tussen Dag 7 het vervolg op Cel 7 of Showstealer het vervolg op Showstopper…..

Showstopper – Showstealer – Hayley Barker

Ja wint toch Hayley… voornamelijk ook door de cover! Ik noem boeken altijd al juweeltjes maar deze covers zijn echt wel de diamanten in boekcoverland!

En dan het verhaal ♥ ik heb zo veel zin in het vervolg!

Welke boeken zou jij een moord voor doen om ze nu al te mogen lezen?

Let me know down below, reacties maken me vrolijk!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 comments

  1. Ik zou echt een moord doen voor The Last Letter van Rebecca Yarros. Het nieuwste boek van haar die pas in februari uitkomt

    1. Oh, het vervolg op Het begin van Nora Roberts, het vorige boek dat ik las, hoort daar zeker ook bij. Ik hoop echt heel hard dat die opvolger even goed zal zijn als het eerste deel uit De bron-reeks.