Drie op Donderdag ♥

Een nieuw wekelijks topic, een verkleinde versie van Top Ten Tuesday en dan op de donderdag 😉 ! Kijk je mee naar mijn Drie op Donderdag?

De Top Ten artikelen ken je vast wel! Ik heb ze in het begin ook een tijdje gedaan maar vind het vaak lastig om met 10 boeken op de proppen te komen. Vandaar dat ik besloot gewoon een nieuwe nederlandse versie te doen en die doopte ik Drie op Donderdag.

Drie boeken bij de genoemde opdracht en natuurlijk 3 mooie foto’s! Stuk makkelijker in een druk tijdschema dan 10!

De top drie van deze week is:

Drie boeken die ik onlangs heb toegevoegd aan mijn te lezen lijst!

Oei nu moest ik toch eventjes gaan kiezen want in juni heb ik al aardig wat nieuws vergaard ♥ ik koos de volgende drie boeken:

Het eerste boek is ‘Dit is allemaal waar‘, dit boek geeft me echt een Gossip Girl, PLL vibe en doet me qua synopsis een beetje denken aan ‘Een van ons liegt‘ en daardoor moest ik het gewoon kopen! Ik ben heel erg benieuwd of het mijn verwachtingen waar gaat maken.

Het tweede boek is het nieuwste deel van de Juliette trilogie genaamd ‘Heel me’ en hoe geweldig is deze cover weer? Echt voor alleen de covers wil ik ze allemaal al hebben maar ook de eerdere boeken vond ik absoluut geweldig! Ik ben zo benieuwd wat ik van dit nieuwe deel ga vinden!

En als derde boek ligt ‘De hoogste prijs’ ook nieuw op mijn stapel! Ik kreeg dit boek als verrassing binnen op de mat! De synopsis ziet er wel erg goed uit dus ik ben benieuwd! Mijn recensies zullen binnenkort volgen natuurlijk!

Dat waren ze! Mijn 3 recent toegevoegde boeken!

Welke 3 boeken heb jij onlangs gescoord?

Laat het me hieronder weten, van reacties word ik ontzettend blij ♥

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments

  1. Dit is allemaal waar klinkt heel tof, daar ben ik erg benieuwd naar! Ik kocht onlangs The Night Diary en Memoirs of Geisha.