Druppelende Gedachtes – Liesanne van der Plas

Druppelende gedachtes is een gedichtenbundel waarin zware thema’s de revue passeren. De diverse luchtige gedichten tussendoor zorgen daarbij voor de nodige afwisseling. Zo beschrijft Liesanne van der Plas het verlies van een dierbare, maar vertelt ze ook over ontluikende liefde. Door zowel de zware thema’s als de luchtige gedichten in de bundel te verspreiden, is de bundel niet te zwaarmoedig. Voor veel mensen zal de bundel dan ook een prettige leeservaring zijn.

12243701_793605477432198_420954036_nISBN: 9789402219333
Verschijningsdatum: 21 augustus 2015
Genre: Gedichten
Pagina’s: 58
ISBN: 9789402219333
Prijs: € 13,95

Liesanne van der Plas (1982) woont met haar man en twee dochters in een dorp in Zuid-Holland. Voordat ze haar man leerde kennen, heeft ze een paar moeilijke periodes gekend, die ze heeft verwerkt door er gedichten over te schrijven. Het resultaat hiervan is de bundel Druppelende gedachtes.

Een bundel met gedichten die nadruppelen van verdriet, gedichten die een ieder die ook moeilijke momenten in zijn of haar leven heeft gehad zullen aanspreken en misschien zelfs herkenbaar zijn maar ook opbeurende korte gedichtjes die doen denken aan kleine boodschappen in gelukskoekjes, sommige raakten mij precies op de juiste plaats.

Gedichten over oa depressie, anorexia, euthanasie maar ook over vriendschap, liefde en moederschap.

Hoewel ik nog niet eerder een gedichtenbundel heb gerecenseerd had ik na het mail contact met Liesanne besloten om er toch eens naar te kijken, ik ben geen gedicht kenner maar voor wie er een beetje gevoel bij heeft, zijn de gedichten uitstekend te lezen.

Bedankt Liesanne voor het recensie exemplaar van deze mooie bundel vol verzamelde ontroerende levenservaring!

 

 

 

Geef een antwoord

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 comments

 1. Lieve Kwante,

  Heel erg bedankt voor je enthousiaste reactie op mijn verzoek om mijn gedichtenbundel te recenseren!

  Ik ben erg blij met je recensie en ik ben je erg dankbaar voor de tijd en moeite die je er in hebt gestopt!

  Veel liefs,
  Liesanne

   1. Lieve Kwante,

    Je recensie maakt mij zeker blij. Het is erg spannend als je geen idee hebt of mensen je gedichten mooi vinden of juist afschuwelijk, dus een positieve recensie zoals die van jou is voor mij erg waardevol!

    Veel liefs,
    Liesanne